≫ 

Država usaglasila rešenje za frilensere: Ponudiće oprost za one koji najmanje zarađuju?

 ≫ 

Novi predlog države za frilensere

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Boban
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Boban

    29. mart 2021 | 20:40

    Citat "Poreska uprava pozvala radnike na internetu da sami obračunaju svoja dugovanja tokom prethodnih 5 godina ukoliko nisu redovno izmirivali svoje zakonske obaveze prema državi. Posle toga, pojedini frilenseri su izrazili nezadovoljstvo i otpočeli su razgovori sa Vladom Srbije." Dugovanja prema drzavi nemam a ni obavezu da retroaktivno placam unazad neki ahrac koji su se oni setili naplatiti odjednom a pre toga nikad nisu nijednom poslali obavestenje da imam neku obavezu ili dug prema drzavi. Druga stvar je da nisu pojedini frilenseri izrazili zaeadovoljstvo nego su svi izrazili nezadovoljstvo jer kad ti neko nesto ne govori 5 godina a onda oce da ti sve naplati sa kamatama i to retroaktivno onda je to lopovluk drzave a ne da frilenseri nisu hteli placati. Sto se tice pregovora od tri nedelje i to nije tacno jer nije bilo nikakvih pregovora od tri nedelje nego su se sastali dva puta i drzava je prvi put rekla da joj frilenseri malo objasne stvari u vezi rada preko interneta a drugi put su politicari izneli ultimatum frilenserima i samim tim prekinuli pregovore. Ja ne trazim od drzave nista, dinar mi nije dala niti mi je pomogla a oce da mi otme hranu sa stola, posao sam sam razvio koliko toliko, zaradim crkavicu ispod minimalca mesecno ali nisam drzavi na grbaci a mogao bi biti socijalni slucaj i dobijati od drzave bar duplo vise nego sto sad zaradjujem a buijam se od posla!. I ovog puta nece biti nista od ovoga 99.9% sam siguran.

  • DRagutin

    29. mart 2021 | 19:08

    Zavadi pa vladaj, ništa više! Video sam u svetu kako se vlasti bore za svoj narod ali da radi protiv svog naroda e to jedino u Srbiji može! Ovo podnevlje kao da je magnet za problematične političare koji kao da namerno rade protiv svog naroda!

  • Ja

    29. mart 2021 | 15:32

    A kako cete da mi naplatite 😂