• 0

14 kompanija traži inženjere: Sajam stipendija na Građevinskom fakultetu u Beogradu

Zamisao sajma je da kompanije stipendiraju studente Građevinskog fakulteta i da na taj način ulažu u svoje kadrove na vreme, a istovremeno da poboljšavaju ekonomski položaj studenata i obezbeđuju sigurno zaposlenje nakon fakulteta

  • 0
Građevinski fakultet Univerziteta u Beogradu

Foto: Wikipedia

Na Građevinskom fakultetu u Beogradu danas od 12 sati biće održan Sajam stipendija, jedinstvena manifestacija koja će povezati studente tog fakulteta sa kompanijama kojima su potrebni građevinski inženjeri, a koje žele da svoje buduće kolege pomognu finansijski tokom školovanja.

Organizatori Sajma, koji će ove godine biti realizovan putem "Zum" aplikacije, su Građevinski fakultet i Studentski parlament Građevinskog fakulteta, prenosi Tanjug.

Na sajmu će učestovati 14 kompanija koje će dodeljivati stipendije studentima osnovnih i master akademskih studija, saopštili su organizatori.

Zamisao sajma je da kompanije stipendiraju studente Građevinskog fakulteta i da na taj način ulažu u svoje kadrove na vreme, a istovremeno da poboljšavaju ekonomski položaj studenata i obezbeđuju sigurno zaposlenje nakon fakulteta.

Kompanije učesnice su: Alubuild Engineering, Armont, Centroprojekt, Gama group, Geo expert, Geosonda, Institut za vodoprivredu "Jaroslav Černi", Jadran, Novkol, Set, Sika Srbija, Tankmont, Šid projekt i North Engineering.

U oktobru prošle godine, na 1. Sajmu stipendija je učestvovalo 18 kompanija koje su podelile više od 130 stipendija.

Video: Udovičić uručio stipendije talentima i sportistima u Beogradu

(Telegraf Biznis)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke