Bum hrane "za poneti" se nastavlja: Naručeno jelo čeka se i sat vremena, ima li bakšiša za konobare?

Ugostiteljski objekti još uvek mogu da rade samo ako imaju baštu, a kako im hladno vreme ne ide na ruku, šalterska prodaja i dostava su primarne opcije

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Petar
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Srb

    18. april 2021 | 22:15

    Zanatlija sam a bakšiš od konobara,frizera i taksista,reeetko VIDIM !!!

  • Petar

    18. april 2021 | 21:44

    Jagodina radi sasvim normalno.

  • djape

    18. april 2021 | 18:47

    Dostava htane cveta. U mom gradu u centralnoj srbiji bukvalno nikad bolje nisu radili. Ljudi uvee vise ne izlaze nego sede po kucama i kupuju pice za manje pare i jos im ostane da naruce hranu. Vremena se menjaju