Bum hrane "za poneti" se nastavlja: Naručeno jelo čeka se i sat vremena, ima li bakšiša za konobare?

Ugostiteljski objekti još uvek mogu da rade samo ako imaju baštu, a kako im hladno vreme ne ide na ruku, šalterska prodaja i dostava su primarne opcije

Komentari

  • Srb

    18. april 2021 | 22:15

    Zanatlija sam a bakšiš od konobara,frizera i taksista,reeetko VIDIM !!!

    • 18. april 2021 | 22:33

      Petar

      @Srb

      Pa zato sto si gazda, mucni glavom malo, u tome je poenta.

  • Petar

    18. april 2021 | 21:44

    Jagodina radi sasvim normalno.

  • djape

    18. april 2021 | 18:47

    Dostava htane cveta. U mom gradu u centralnoj srbiji bukvalno nikad bolje nisu radili. Ljudi uvee vise ne izlaze nego sede po kucama i kupuju pice za manje pare i jos im ostane da naruce hranu. Vremena se menjaju

  • Petar

    18. april 2021 | 17:31

    Kad me dobro usluže u restoranu ostavim od 1400 do 2000 dinara bakšiša..

  • Kostelo

    18. april 2021 | 15:33

    Rede oni opusteno i bez baste..lepo sednes unutra,i niko te nista ne pita.

  • Hani

    18. april 2021 | 13:33

    I ostali rade, to je citav lanac, kuvari, cistacice, dobavljaci... zasto bi konobari bili izuzetak i povlasteni pa da primaju ekstra lovu?

    • 18. april 2021 | 14:01

      Shampita

      @Hani

      Ti nemoj davati konobarima baksis i mirna Backa. Baksis nije obaveza. Ja uvek konobarima ostavim, nije lako raditi sa ljudima, biti ljubazan i sve to za male pare. U poslednjih god dana sta mi treba narucujem uz bezkontaktnu dostavu tako da sticajem okolnosti ne ostavljam baksis

  • Kole

    18. april 2021 | 13:31

    Davanje i primanje bakšiša treba kažnjavati. Zašto onda postoje cenovnici i cene ako neko i preko toga očekuje još para?

    • 18. april 2021 | 14:16

      Yako

      @Kole

      Ok, svima si stavio do znanja da si teska stipsa. Tvoje pravo.

    • 18. april 2021 | 14:29

      Djole

      @Kole

      Ako si ti stipsa i imas zmiju u dzepu, ne znaci da su i drugi kao ti. Verovatno ni za bonton nisi cuo.

    • 18. april 2021 | 21:39

      Petar

      @Kole

      Mislim da je ovde bilo kakav komentar suvisan.

    • 18. april 2021 | 21:41

      Petar

      @Kole

      Ti si verovatno jedan od onih koji naruce tursku kafu i 77 casa obicne vode presedevsi ceo dan u kaficu dok ti konobar menja pepeljare na svaki drugi pikavac, mislis da ne treba da te bude sramota, na Zapadu je baksis u sklopu racuna neizbezan.