Čamdžije na Uvcu imaće više od 2 godine da zamene motore: Propisano je i kako se gradi pored jezera

Nacrt predviđa novi režim zaštite ovog područja, kao i mere kojima će se, između ostalog, definisati prelazni rok za prelazak motornih čamaca i drugih plovila na električni pogon

Komentari

 • doberman

  znači dizel agregat i teraj motor na struju, dizel električne podmornice, poslednji modni krik Sovjeta.

  0
  0

  Podelite komentar

 • Dragan

  a helikopteri mogu i dalje nesmetano da nadlecu gnezda orlica malih dok oni od straha padaju u vodu i na stene.. tu nema kazne..

  2
  0

  Podelite komentar

 • Mile

  A šta je sa Drinom i pravljenjem vikendica kao na divljem zapadu??? Tamo kome treba, odabere mesto, razvuče parče kanapa, stavi još par plastičnih gajbi i kaže ovo parče zemlje je moje!!!! Divlji zapad!!! Država i opštinske vlasti uopšte ne reaguju na divlju gradnju vikendica. Nigde kanalizacije... Užas...!!!!!

  2
  0

  Podelite komentar

 • 123

  2god??? Odmah zabraniti motore?? Za 2 god unistice rezervat🤬

  4
  4

  Podelite komentar

 • Dragoljub

  Ne treba mnogo biti pametan. Samo treba uraditi sta rade npr. Svajcarci u njihovom parku prirode i takvu gradnju dozvoliti i voznju camcima.

  5
  0

  Podelite komentar

 • cabecsbb@gmail.kom

  Da se ja pitam,dozvolio bih samo čamce na vesla ,kajake,kanue ! Lenjivcima je sve teško,hteli bi samo da kasiraju,a kada treba da se oznoje,onda im je sve problem i za sve su drugi krivi ! U Zapadnoj Srbiji se kaže " hoće hleba bez motike "-a pošto su iz tog kraja,znaju za tu narodnu izreku !

  17
  3

  Podelite komentar

Google preporuke