• 1

Raiffeisen banka je prva na tržištu omogućila Garmin Pay uslugu korisnicima svojih Visa kartica

Brzo, sigurno i beskontaktno plaćanje

  • 1
Raiffeiesen banka

Foto: Promo/Raiffeisen banka

Raiffeisen banka je svim klijentima banke, korisnicima Visa kartica, omogućila korišćenje usluge Garmin Pay. Ovim nastavljamo trend implementiranja najsavremenijih tehnoloških rešenja koja našim klijentima pružaju sve opcije digitalnog bankarstva i superiorno korisničko iskustvo. Uz pomoć ove usluge korisnici Visa kartica će koristiti prednosti svog Garmin sata da bi izvršili beskontaktna plaćanja. Garmin Pay usluga može da se koristi u prodavnicama, apotekama, restoranima, kafićima, u taksiju i na svim drugim prodajnim mestima.

Garmin Pay se vrlo lako podešava u samo par koraka. Kada se prvi put prijavite u digitalni Garmin Wallet, od Vas će se tražiti unos PIN koda kreiranog tokom procesa registracije kartice. Nakon jednostavne registracije, korisnik može odmah da počne da koristi Garmin Pay uslugu i tako nastavi da ostvaruje sve pogodnosti koje mu nude Visa kartice Raiffeisen banke. Digitalnom Garmin Wallet-u se lako i brzo može pristupiti putem Garmin sata pritiskom na glavno bočno dugme ili odabirom ikone Wallet na ekranu pametnog sata.

Sigurnost i privatnost su najvažnije odlike Garmin Pay usluge. Kada se putem Garmin Pay usluge koristi Visa kartica Raiffeisen banke, stvarni brojevi kartica se ne čuvaju na uređaju, niti na Garmin serverima.

Za više informacija o Garmin Pay usluzi, posetite: https://www.raiffeisenbank.rs/digitalne-usluge/garmin-pay/

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bole

    10. jun 2021 | 19:06

    Skoro sam i zaboravio na Garmin. Pre 10-15 godina je to bio naj bolji uređaj za navigaciju u kolima dok se nisu pojavili smartfoni i džabić Guglove mape na njima.

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>