• 0
 ≫ 

Zaposleni dobili zanimljiv mejl pred današnji meč: "Idete kući da gledate kako se fudbal vraća kući"

 ≫ 

Takođe, pominje se specijalan "dres kod" kako bi sve kolege bile u duhu praćenja meča

  • 0
euro 2021 engleska vs nemačka Foto: Shutterstock

Danas od 17.55 sati po našem vremenu emituje se utakmica u kojoj na Evropskom fudbalskom prvenstvu 2021. igraju Engleska i Nemačka.

Tim povodom, zaposleni u jednoj firmi dobili su zanimljivu i šaljivu imejl poruku, sledeće sadržine: "Idete kući, da gledate kako se vraća (fudbal) kući", čime se aludira na to da su Englezi, između ostalog, favoriti u predstojećoj utakmici i da se ova sportska igra vraća u svoju domovinu.

Zapravo, reč je o pesmi "Three Lions (Football's Coming Home)", iz 1996. godine. Slogan #itscominghome takođe je popularan na društvenim mrežama, a pesmu su inače napisala dvojica komičara - Dejvid Badiel i Frenk Skiner. Ubrzo je postala hit među navijačima.

Davne 1966. Englezi su osvojili Svetsko prvenstveno u fudbalu, te od tada ne jenjava nada da će se "fudbal konačno vratiti kući". U to ime, nekim radnicima je "dozvoljeno" da sa poslom završe u 16 časova, kako bi pratili aktuelnu utakmicu između Engleske i Nemačke, koja se u toj zemlji emituje od 17 h.

Takođe, pominje se specijalan "dres kod" kako bi sve kolege bile u duhu praćenja meča: "Stoga, budite slobodni da obučete svoje fudbalske majice i spremite se za fudbalsku groznicu".

Gest kompanije koji je Louise Donaldson podelila na svom Tviter nalogu izmamio je čak 36.000 lajkova i 290 komentara.

Ovaj post je osvanuo i na Fejsbuku, na jednoj stranici, a jedan od komentara ispod njega glasi: "Nadam se da neće morati da rade dodatne sate kad Engleska bude izbačena".

Video: Miriše na biznis: Raznobojno more koje Holandiji donosi čitavo bogatstvo

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>