• 0
 ≫ 

Za one koji žive u ovim gradovima stižu lepe vesti: "Letnja akcija kao nagrada za vernost..."

 ≫ 

Beč, Grac, Linc, Salcburg, Klagenfurt i Inzbruk sarađuju već godinama u oblasti mobilnosti

  • 0
beč - bus Foto: (c) Wiener Linien_Manfred Helmer

Gradska saobraćajna preduzeća Beča, Graca, Linca, Salcburga, Klagenfurta i Inzbruka zahvaliće se specijalnom letnjom akcijom korisnicima godišnjih karata, koji su ostali verni javnom gradskm prevozu i

u toku pandemije virusa korona.

Godišnje karte će moći da se iskoriste kao karte za prevoz na svim linijima u svih šest gradova u periodu od 26. jula do 8. avgusta. "Ova akcija je odličan primer prekogradske saradnje koja podstiče gradski turizam u zemlji i zaštitu klime. Upravo sada su kreativne ideje neophodne kako bi se opet pokrenuo turizam u gradovima", izjavio je Peter Hanke, član gradskog veća zadužen za javni gradski prevoz.

Beč, Grac, Linc, Salcburg, Klagenfurt i Inzbruk sarađuju već godinama u oblasti mobilnosti i zajedno čine najveći udeo u javnom prevozu u Austriji.

Šest preduzeća za gradski transport putnika rade zajedno na aktiviranju gradskih saobraćajnih preduzeća u okviru "Mobilne platforme Austrije".

Video: BusPlus ide u istoriju: Nova kartica za javni prevoz od danas u prodaji

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>