• 0

Težak dan posle: Engleska Pošta smislila slogan koji je izazvao buru - "Nije čak ni smešno..."

Italija je novi prvak Evrope u fudbalu, nakon što je u velikom finalu na Vembliju slavila posle produžetaka i penala sa 3:2

  • 0
Euro 2020 finale, fudbal, fudbalska reprezentacija Italija - Engleska

Foto: Tanjug/AP

Sinoć su, u okviru Evropskog prvenstva (Euro 2020), finale igrali Italijani i Englezi, a završeno je u korist Azura. To je svakako izazvalo burne reakcije u obe zemlje: jedni su slavili celu noć, a drugi razočarano napuštali pabove.

Britanski poštanski servis Royal Mail oglasio se na Tviteru, povodom toga, i ostavio šaljivu poruku, takoreći "na svoj račun". Doduše, uz post su stavili i tužni emotikon.

Budući da je poruka navijača Engleske tokom celog prvenstva glasila: Fudbal se vraća kući ili na engleskom It's Coming Home, italijanski rivali su im udarili kontru sloganom: Dolazi u Rim ili It's Coming to Rome.

Ispod možete pogledati kakvu je foru smislio Royal Mail, mada se nije dopala svakome. Jedan od komentara je glasio: Nije čak ni smešno.

Englezi su, inače, silno želeli ovu pobedu, posebno što se završna utakmica Eura 2020 igrala na domaćem terenu, odnosno na stadionu Vembli u Londonu.

 

Kako smo pisali prethodnih dana, ugostitelji širom Engleske zadovoljno su trljali ruke tokom takmičenja, jer su navijači jedva dočekali da omiljeni sport prate iz pabova.

Video: Milijarder ispisao istoriju: Ovo je iskustvo života. Unity 22 bezbedno sleteo na zemlju

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>