• 1
 ≫ 

Mnoge zemlje osporavaju rad ove platforme za trgovanje kriptovalutama: Sad je i Italija među njima

 ≫ 

Binance spada među najveće svetske platforme za trgovinu kriptovalutama i nudi široku paletu usluga korisnicima širom sveta

  • 1
rim, italija Foto: Pixabay

Jedna od najvećih svetskih platformi za trgovanje kriptovalutama, Binance, neće više moći da posluje u Italiji, saopštio je italijanski regulator, pridruživši se tako nizu zemalja širom sveta koje su osporavale rad te platforme.

Kompanije u sastavu Binance grupe nisu ovlašćene da pružaju investicione usluge i aktivnosti u Italiji, uprkos tome što se na njenoj internet stranici nude informacije i na italijanskom jeziku, saopštio je italijanski regulator Consob, a preneo Rojters.

Binance spada među najveće svetske platforme za trgovinu kriptovalutama i nudi široku paletu usluga korisnicima širom sveta, od kupovine kriptovaluta do trgovanja izvedenicama. Kanal te platforme na italijanskom jeziku na servisu za razmenu poruka Telegram broji više od 25.500 članova.

Aktuelna vest je i da Binance ukida ponudu tokena vezanih za akcije. Saopšteno je da korisnici više ne mogu da kupuju digitalne tokene vezane za akcije kompanija, a ovaj potez dolazi nakon pojačane kontrole regulatora u Sjedinjenim Državama, Evropi i Aziji nad aktivnostima ove berze.

Video: Naličje operacije Bugatti-Rimac: Nemci kontrolišu većinski paket hrvatske kompanije

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>