Rekli su "zbogom" konobarisanju i napojnicama: Sada rade manje, a plaćeni su bolje

Direktor jednog hotela kaže da su radnici, koji su napustili industriju tokom krize, shvatili da je"trava s druge strane malo zelenija"

Komentari

  • Djape

    Konobari rade za 800 dinara dnevnicu. Nece da priznaju ali tako je.

  • Bane

    Ugostiteljstvo je robija… za male pare ! Kapa dole svim ugostiteljima . Neka sad vlasnici zasuku rukave i malo konobarisu i kuvaju, eto imace ustedu 110%

  • Srbijanka

    Dala država lovu radnicima a uzeli poslodavci mafijaši. Sad oni nek kuvaju i služe goste.

  • A. P

    Odnose kelneri via zapad.

  • A. P

    Ostalo je samo kafana je moja sudbina.

  • A. P

    Sve sam obrisao i video,ugostiteljski rad je veoma tezak i naporan, takode i kuvarski. Niko to ne ceni Plate mizerne, Gazde im kazu imate baksis. Sramota. Normalna plata cini i ljubaznost i pravilan pristup svakom gostu.

    • Jelena

      @A. P

      Neko nesme ni baksis da uzme....

  • Srkimaja

    Pa naravno.kada poslodavci nisu hteli da daju minimalac nego terali ljude da ga vracaju bez obzira sto je drzava pomagala i sad nemate radnika ,nikada ih nemali....

  • Thun

    Radila sam 15 godina u ugostiteljstvu u CHSve ista banda,pogotovo u restoranima!Radno vreme uzasno,da mogu da ti uzmu dusu-uzeli bi je🤬Hvala bogu Pa sam se pre 4 godine prekfalifikovala🤷‍♀️

    • Milica

      @Thun

      Mozes li reci u sta si se prekvalifikovala? I ja bih rado ali nemam dobru ideju u kom pravcu da idem.

  • Boris

    Englezi su se ovog puta zeznuli.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke