• 0

Mobilna aplikacija NIS-a osvaja tržište

Više od 4 miliona litara goriva kupljeno uz Drive.Go mobilnu aplikaciju

  • 0
kompanija nis Foto: NIS

Za nešto više od godinu dana, koliko Drive.Go mobilna aplikacija postoji, uz pomoć ove usluge kupljeno je više od četiri miliona litara goriva na NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama u Srbiji. Ovo je još jedan od pokazatelja poverenja koje korisnici imaju u inovativne usluge koje NIS uvodi na domaćem tržištu, a koje doprinose komforu potrošača.

Drive.Go mobilna aplikacija može se preuzeti sa Google Play, Apple Store ili Huawei App Gallery, a trenutno se može koristiti na više od 210 benzinskih stanica NIS-a. Uz pomoć jedinstvene aplikacije kupci na NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama mogu gorivo da plate direktno iz automobila, bez odlaska na kasu.

Digitalizacija i uvođenje inovacija u svakodnevni biznis su ono na čemu predano radimo, a sve u cilju da našim potrošačima uštedimo vreme i pružimo kvalitetnu usklugu. Više od četiri miliona litara goriva prodatih uz pomoć naše inovativne aplikacije najbolji su dokaz da smo uspeli u ovom zadatku i prepoznali potrebe onih koji su nam najvažniji – naših krajnjih korisnika - istakao je Aleksej Černikov, direktor Bloka Promet u kompaniji NIS.

Dodatna informacija:

Korišćenje Drive.Go mobilne aplikacije je veoma jednostavno i sve što je potrebno jeste da se aplikacija aktivira na mobilnom uređaju, a zatim natoči gorivo u rezervoar automobila. Skeniranje QR koda, koji se nalazi na točionom mestu i koji je neophodan za plaćanje goriva, može se obaviti pre ili posle točenja. Potom je potrebno kliknuti na opciju "plati“ u mobilnoj aplikaciji čime je proces kupovine i plaćanja završen. Prilikom registracije naloga, pri prvom korišćenju, neophodno je uneti podatke o bankovnoj kartici kojom će se obavljati plaćanje. Tom prilikom se registruje i kartica programa lojalnosti "Sa nama na putu“, što će omogućiti da se prilikom kupovine goriva putem aplikacije sakupljaju bonus poeni, na isti način kao i prilikom plaćanja na kasi.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>