≫ 

Oni su dobili kuće i sele se u sela Pirota, Nove Crnje, Bačke Palanke, Lučana...

 ≫ 

Porodice, njih 12 i dvoje poljoprivrednika koji su danas potpisali ugovore odseliće se u kuće koje se nalaze u selima Pirota, Nove Crnje, Bača, Bačke Palanke, Lučana, Vladičinog Hana, Kikinde, Pećinaca i Trstenika

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika slađa
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • slađa

    11. avgust 2021 | 13:24

    Ministra u Vladi Republike Srbije, Milana Krkobabića i ceo njegov stručni tim, nominovati za Nobelovu nagradu za mir. Značaj projekta na kome je radio, uspeh u realizaciji, humanost, vizija, koju sam i ja od prvog dana delila oko čitave priče oživljavanja sela u Srbiji, prevazilaze nacionalni značaj. Taj projekat je bukvalno projekat spasa Srbije, njenog naroda, zdrave životne sredine, samoodrživosti porodice, malih zajednica, modernizacije koja služi čoveku, a ne pokorava ga. Humaost, tradicija, zdrava hrana, običaji, povezivanje kroz zadrugarstvo, očuvanje izvorišta života, vraćanje kulturnih sadržaja u male sredine, turizam itd. Ja sam jedino to sve htela da povežem i sa železničkim saobraćajem koji je ekološki i može da prevozi ljude i robu i na udaljene destinacije. U svakom slučaju, Milan Krkobabić je sa svojim stručnim timom i akademicima iz SANU napravio univerzalni patent za održivu budućnost. Srećno mladim porodicama koje su odlučile da je to prava stvar i najbolji izbor. To je Sveti gral.

  • misa

    10. avgust 2021 | 17:46

    Ljudi delite kuće u kursumliskoj opštini pogotovo prema granici sa kosovom to je jedini način da sačuvamo ovu teritoriju od siptara