• 0

Banca Intesa i Mastercard za večnu uspomenu

Kreirana na način da odgovori na najzahtevnije potrebe klijenata – flight delay pass za ulazak u VIP salone za korisnike kartica

  • 0
Rim, fontana Trevi, 2021

Foto: Tanjug/AP

Rim – mesto bogate, večne istorije koji je nemoguće upoznati u samo nekoliko dana. Hrana, drevna arhitektura, muzeji i Vatikan isprepletani u različite istorijske periode. Od imperijalnih dana slave do renesansnog i baroknog bogatstva, osnovan na sedam brda, podeljen na četvrti sa izrazitim osobinama, koje su i dalje sa nama Večni grad je remek delo. Na zapadnoj obali reke Tiber, Trastevere je dom bezbroj picerija i restorana, preko reke bazilika Svete Sabine i Sant Alessio crkva mogu se naći u Aventinu, jednom od sedam slavnih brda. Kratkom šetnjom do Testacio, ljubitelji književnosti pronaći će grobnice engleskih pesnika Džona Kitsa i Persija Biša Šelija. Zvuči kao prilika da napravite nove, neprocenjive uspomene? Nastavite da čitate.

Banca Intesa se pobrinula da vaša putovanja i iskustva dobiju novu i jedinstvenu dimenziju uz pomoć nove, Mastercard Platinum kartice sa kojom dobijate ličnog asistenta – konsijerža - koji je vama na usluzi svaki dan u nedelji, 365 dana u godini i u bilo koje vreme.

Na raspolaganju vam je tim profesionalaca koji na brz i efikasan način pronalaze rešenje za sve upite – bilo da se radi o organizaciji smeštaja i putovanja na luksuzna ili istorijski važna odredišta kao što je Rim, pružanju saveta i informacija – Mastercard Concierge je tu da sve ove zahteve reši na brz i siguran način.

Banca Intesa, članica Intesa Sanpaolo Grupe, je u saradnji sa dugogodišnjim partnerom kompanijom Mastercard obogatila svoj kartičarski portfolio Banca Intesa Mastercard Platinum kreditnom karticom, najekskluzivnijom platnom karticom na tržištu Srbije koja obezbeđuje niz specijalnih prednosti, privilegovani tretman i personalizovane usluge najvišeg nivoa.

banka intesa mastercard

Foto: Promo

Kreirana na način da odgovori na najzahtevnije potrebe klijenata – flight delay pass za ulazak u VIP salone za korisnike kartica i još jednog saputnika u slučaju da let kasni, pristup internetu širom sveta, odložena plaćanja do 24 rate bez kamate kao i dodatni posebni popusti i povlastice.

Po prvi put, pored nabrojanih privilegija, korisnicima ove kreditne kartice omogućeno je da odaberu i jedan od posebnih lokalnih paketa kao što su FitPass članarina za sve koji žele da se rekreiraju, Skipass propusnica za Kopaonik koja je na raspolaganju svim ljubiteljima zimskih sportova tokom trajanja skijaške sezone, u periodu od petka do nedelje kao i besplatan pristup Arena Cloud paketu TV kanala koja trenutno prati najbolje fudbalere sveta u najboljim ligama sveta – Premijer ligu, Seria A i Ligu 1.

Na kraju, tu su i dve jedinstvene usluge koje je Mastercard predstavio u Srbiji tokom jula ove godine, a koje korisnicima Banca Intesa Mastercard Platinum kartice mogu potpuno besplatno da koriste do 30. juna 2022. godine - PressReader, digitalni kiosk koji sadrži mnoge međunarodne časopise i Digital Bodyguard, aplikacija za sigurnosne informacije i upozorenja. Sa oko 1,5 miliona izdatih platnih kartica i udelom od preko 15 odsto, Banca Intesa je lider na domaćem kartičarskom tržištu. Banka učestvuje sa 24,2% u broju transakcija i sa 25,4% u prometu platnim karticama u zemlji i sa 24,9% u prometu platnim karticama u inostranstvu.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>