• 0

Kako da odgovorno upravljate projektima? Saznajte na 25. IPMA Srbija kongresu

Očekuju vas različiti paneli, okrugli stolovi i radionice

  • 0
Ove dve mreže dominiraju

Foto: Shutterstock

IPMA Srbija organizuje 25. Međunarodni kongres iz upravljanja projektima, pod nazivom "Odgovorno i fleksibilno upravljanje projektima", koji će se održati u Beogradu od 9. do 11. septembra 2021. godine u prostorijama Nacionalne akademije za javnu upravu.

Na kongresu vas očekuju različiti paneli, okrugli stolovi i radionice, a posebna pažnja biće posvećena sekcijama Zeleni aspekti upravljanja projektima, Jedinice za upravljanje projektima - Project Management Office (PMO), Žene u projektnom menadžmentu, Upravljanje projektima u javnom sektoru, Upravljanjeprojektima u zdravstvenoj zaštiti i Upravljanje projektima u odbrani i bezbednosti.

Govornici na 25. Međunarodnom kongresu iz upravljanja projektima biće istaknuti profesionalci iz oblasti upravljanja projektima, predstavnici javnog sektora i predstavnici akademske zajednice, što predstavlja jedinstveni spoj teorije i prakse upravljanja projektima.

Kongres će prvi put u našoj zemlji okupiti i predstavnike tri globalno priznate metodologije za upravljanje projektima: IPMA standardi, PM 2 metodologija i Green Project Management standardi, koji će vas upoznati sa vodećim trendovima i uvesti u svet profesionalne edukacije i sertifikacije u tom domenu.

Prijavite se za učešće na 25. Međunarodnog kongresa iz upravljanja projektima i usvojite najnovija znanja i iskustva iz te oblasti. Prijave je moguće izvršiti na sajtu ipma.rs.

Video: Roboti neće ukrasti poslove, u Srbiji školujemo kadar koji će biti spreman za budućnost

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>