• 12

"Očekujemo do kraja godine stopu rasta od 7,5 odsto"

Naš cilj je da držimo stopu javnog duga do 60 odsto. Svega nekoliko zemalja ima manju stopu javnog duga od Srbije. Verujem da ćemo 1. decembra imati započetu izgradnju 10 auto-puteva i brzih saobraćajnica i to je rekord u Evropi - rekao je predsednik Srbije

 • 12

Očekujemo do kraja godine stopu rasta od 7,5 odsto rekao je predsednik Aleksandar Vučić u obraćanju iz Palate Srbija uz napomenu da je resorno ministarstvo nešto konzervativnije sa svojim procenama, ali da državni vrh očekuje pomenutu cifru, jer bi nam to omogućilo održivo povećanje plata i penzija.

- Cilj nam je da držimo stopu javnog duga ispod 60 odsto, a ispod toga su jedino baltičke i skandinavske zemjle, Bugarska i Rumunija i niko više - rekao je predsednik novinarima.

Zadovoljni smo, kazao je, što se tiče ekonommskog aspekta, a posebno je, kaže, ponosan na to da ćemo od decembra imati 10 auto-puteva uveliko u izgradnji, što je apsolutni rekord.

Video: Vučić o ustoličenju Porfirija u Pećkoj patrijaršiji: Da neće da nam kažu da to nije deo srpske crkve

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

 • Zeljko

  u petom kvartalu, one godine, procenat rasta plate bice 8&@#€, a one tamo i 9;:€-&#, bla, bla, bla....

  2
  2

  Podelite komentar

 • Pera

  Neka rasteeee i treba da rasteeeeee

  2
  1

  Podelite komentar

 • Do kraja

  Dana.

  0
  0

  Podelite komentar

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke