• 0
 ≫ 

Rome Business School Belgarde počinje sa radom: Obezbeđene stipendije za najbolje

 ≫ 

RBS je angažovala predavače i konsultante sa internacionalno dokazanim korporativnim iskustvom

  • 0
RBS, baner

Foto: RBS/ www.rbs.mba

Od ove jeseni poslovna zajednica Srbije, ali i celog regiona bogatija je za međunarodnu poslovnu školu svetskog renoma i kvaliteta koja je fokusirana na edukaciju menadžera i budućih lidera. Reč je o Rome Business School sa sedištem u Beogradu, koja je pridruženi član Rome Business School iz Italije koja poseduje brojne međunarodno priznate akreditacije. Široj poslovnoj zajednici škola se predstavila još u junu ove godine na događaju koji je okupio brojna značajna imena naše poslovne scene.

U toku je upis prve generacije polaznika za program koji počinje u novembru, a kao sastavni deo društveno odgovornog koncepta koji je ova škola integrisala u sve segmente svog poslovanja, organizovano je i stipendijsko takmičenje. Kroz interaktivan događaj i rešavanje studija slučaja svim zainteresovanima data je mogućnost da se takmiče i obezbede finansijske olakšice u vidu jedne 100% i dve 50% stipendije. Svi zainteresovani imaju priliku da se do 19. septembra prijave putem sajta www.rbs.mba.

Inače, Executive MBA program će se sprovoditi na ekskluzivnim lokacijama u Srbiji i Italiji, trajaće 21 mesec i održavaće se jednom mesečno u formatu produženog vikenda. Program je namenjen menadžerima srednjeg i najvišeg nivoa i preduzetnicima koji žele da usavrše kompetencije i razviju svoj pun liderski potencijal. U želji da kroz znanja koja RBS pruža svojim polaznicima nadomesti jaz između klasičnog akademskog obrazovanja i potreba savremenog biznisa, RBS je angažovala predavače i konsultante sa internacionalno dokazanim korporativnim iskustvom.

Uz to, imajući u vidu značaj tzv “networking”-a, ono što dodaje suštinsku vrednost i razlikuje Rome Business School Beograd je Savetodavni odbor škole koji čine dokazani i eminetni stručnjaci koji dolaze iz vodećih međunarodnih i domaćih kompanija. Uloga Savetodavnog odbora je da zahvaljujući velikom iskustvu doprinosi kontinuiranom unapređenju kvaliteta sadržaja samih programa, ali i da pomognu polaznicima da kroz razmenu iskustva i umrežavanje lakše dođu do novih poslovnih prilika.

(Telegraf Biznis/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>