• 0

Coca-Cola HBC uvodi mlade u svet preduzetništva

Trista mladih učestvovalo na jedinstvenom online događaju "How to za nove generacije: Poslovni vodič za preduzetništvo mladih"

  • 0
Coca Cola

Foto: Printscreen

U želji da pomogne mladima pri prvim preduzetničkim koracima, Coca-Cola HBC Srbija organizovala je inovativnu Master Class seriju "How to za nove generacije: Poslovni vodič za preduzetništvo mladih". Ovaj jedinstveni online događaj održan je u okviru programa Coca-Cola Podrška mladima, a zahvaljujući njemu je trista učesnika besplatno dobilo priliku da sazna kako najbolje da započne svoj preduzetnički put.

Coca Cola

Foto: Printscreen

Master Class je mladim ljudima pružio priliku da čuju više o ključnim temama koje čine poslove budućnosti, i to od vrhunskih stručnjaka. Jelena Đurđević, psiholog i psihoterapeut ispred GiGrupe, dala je učesnicima korisne savete o izgradnji zdravih navika, dok je Maja Pešić, Organization Development & Employer Branding Manager kompanije Coca-Cola HBC Srbija i Crna Gora, upoznala prisutne sa pojmovima kao što su Agile i Scrum, i pomogla im da razmišljaju kao pravi preduzetnici. Suosnivač i direktor Smart kolektiva Neven Marinović predstavio je socijalno preduzetništvo i njegovu moć u današnje vreme, a Aleksandar Radukin, suosnivač i Digital Performance Manager agencije Homepage Creative. Digital. predstavio je osnove i značaj digitalnog oglašavanja u poslovanju.

Coca Cola

Foto: Printscreen

- Nikad nije bilo važnije da podržimo mlade ljude u ostvarenju njihovih profesionalnih snova nego sada. Upravo zbog toga, kroz program Coca-Cola Podrška mladima podržavamo mlade da se odvaže i stratuju neke nove poslovne poduhvate koji će obeležiti kako njihovu, tako i budućnost čitave naše zajednice. Zato smo odlučili da ih kroz novi Master Class i relevantne predavače upoznamo sa novim profesijama i osnažimo ih da hrabro započnu karijeru u novoj realnosti - izjavila je Nina Elezović, direktorka korporativnih poslova i održivosti Coca-Cola HBC za Srbiju.

Coca Cola

Foto: Printscreen

Kroz program Coca-Cola Podrška mladima, do sada je prošlo oko 9000 mladih ljudi koji žele da se bave poslom koji vole i da izgrade uspešnu karijeru. Zahvaljujući brojnim edukacijama kompanije Coca-Cola HBC Srbija koje su se nastavile i tokom pandemije, uključujući i najnoviji Master Class "How to za nove generacije: Poslovni vodič za preduzetništvo mladih", svi zainteresovani stiču kvalitetno neformalno obrazovanje, razvijaju svoje poslovne veštine i stiču dragocena znanja iz sveta biznisa.

Više informacija o programu Coca-Cola podrška mladima možete pogledati na OVOM linku.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>