• 0

How to: Platforma znanja

Vođena idejom kako mladi ljudi imaju potrebu za usvajanjem novih veština, napretkom u poslu i stvaranjem vlastitog biznisa, Marijana Marinković je, zajedno sa svojim kolegama iz Privrednog foruma mladih i kompanije Quantox Technology, pokrenula stratap projekat "How to", digitalnu platfromu koja sadrži korisne lekcije za moderno tržite rada

  • 0
HowTo- Marijana Marković

Foto: Zlatko Đorđević

- Ovde spajamo predavače i polaznike i omogućavamo da se veoma jednostavno dođe do željenih znanja i veština. Reč je o kursevima iz oblasti knjigovodstva, marketinga, frilensinga, prodaje, komunikacija… - ističe Marijana Marinković, suosnivačica platforme.

Konkretno, "How to" nudi jednostavne, brze i korisne kurseve koje potpisuju priznati stručnjaci. Na taj način, podstiče ljude na preduzetništvo.

- Imate priliku da učite na maternjem jeziku, na primerima sa domaćeg tržišta i ono što je najbitnije –budete u jednom fleksibilnom onlajn okruženju, gde ćete sami moći da određujete vreme i mesto pohađanja - opisuje. Dakle, vrlo konretna stvar, prilagođena realnom i lokalnom.

Sa druge strane, ukoliko ste predavač koji želi da ponudi svoje znanje, na ovom mestu možete da ostvarite poslovne prihode kroz kroz postavljanje svog onlajn kursa. Platforma obezbeđuje kompletnu infrastrukturu, kroz integrisan sistem onlajn plaćanja i tehničke podrške.

Nenad Popovic

Foto: Marko Đoković

- Razvoj ženskog inovacionog preduzetništva i podrška preduzetnicama jedan je od prioriteta Vlade Republike Srbije. Žene su pokretačka snaga mnogih kompanija, i u periodima krize i u periodima rasta, ali i oslonac svake porodice i društva u celini. Upravo iz tog razloga, nastavićemo sa podrškom svim inicijativama koje su usmerene ka većem uključivanju žena u inovaciono preduzetništvo - Dr Nenad Popović, ministar zadužen za inovacije i tehnološki razvoj u Vladi Republike Srbije.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>