Hranu u ovom restoranu vam ispeku za par sekundi: Roštilja se na lavi iz vulkana

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Jao
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Cvet

    26. februar 2022 | 09:00

    Ja kad vidim ko sve sprema hranu u restoranima I u kakvim higijenskim uslovima iza te fasade , u Pekarama hljeb i peciva priprema izgubim apetit ! Bez obzira koje zvjezdice i koliko ih ima iza njih stoji rad modernog sklaveraja ! Tako da nemam volju posle doživotno uzgajati stanovnike u mom stomaku !

  • Jao

    26. februar 2022 | 01:02

    Lepo li je imati para pa putovati i isprobavati sva kulinarska cuda na ovom svetu!