• 0

Od ideje do realizacije dva projekta u samo 24 sata – može

Dok većina vikend provodi u odmoru, 70-ak Degordijanaca iz beogradske, mostarske i zagrebačke kancelarije okupilo se na petom StartuUp in 24h eventu i prošlog vikenda su radili na najizazovnijem zadatku do sad

  • 0
Degordian  Startup in 24h Foto: Degordian

Naime, u samo 24h cilj im je bio da realizuju čak dva projekta koji su u subotu, 19.3. u 10h, kada je odbrojavanje započelo, još uvek bili – samo ideja. Kako bi se proširila svest o poremećajima u ishrani, a posebno o činjenici da se u stvari radi o čitavom spektru bolesti, te kako bi se olakšalo dobijanje stručne dijagnoze i pomoći rizičnima i obolelima, stručnjaci iz Centra za poremećaj hranjenja BEA i Degordian udružili su snage.

Jedan tim je kreirao čitavu komunikacijsku strategiju i marketinšku platformu za širenje svesti i olakšavanje života ljudima kojima je pomoć preko potrebna, a zatim i kampanju sa ciljem podizanja svesti o ovom problemu. Filip Vujić, voditelj PR tima koji radi na PR strategiji za ovu kampanju, slaže se kako je deadline izazovan, ali je uveren kako će se sve stići.

-Veselim se i što u sklopu Startup in 24h eventa imam priliku raditi s kolegama iz drugih ureda uživo. Ispunjeni smo jer znamo da radimo nešto vrijedno što će nekome stvarno pomoći, a ujedno međusobno dijelimo znanja stečena radom na različitim tržištima pa paralelno i učimo jedni od drugih, razmjenjujemo iskustva i gradimo se kao stručnjaci.

Degordian  Startup in 24h Foto: Degordian

Istovremeno, u saradnji sa Odsjekom za psihologiju Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, drugi tim radio je na razvoju online platforme za istraživanje zadovoljstva zaposlenih. Degordian je pre nekoliko godina već razvio vlastiti upitnik za potrebe istraživanja zadovoljstva svojih zaposlenih, a sada ga razvija u čitav proizvod. S obzirom na to da je Degordian osvojio već 6 nagrada za najboljeg poslodavca, svoje dugogodišnje iskustvo i stručnost sada će ponuditi i drugim firmama na tržištu koje žele istražiti i unaprediti zadovoljstvo svojih zaposlenih.

-Timski duh i želja da zaokružimo smislenu ideju za 24h, nema bolje motivacije od toga! Ovim pomičemo svoje granice, a istovremeno opipavamo i puls naših zaposlenika. S obzirom na broj okupljenih ove godine, mislim da je i više nego dobar! - ističe Ana Cvijić, voditeljka projekta za razvoj ove platforme.

U Degordianovoj kancelariji na zagrebačkoj Slavonskoj aveniji prošlog vikenda vladala je pozitivna energija, a kako napreduju projekti i kako se drže Degordijanci mogli ste da pratite na njihovim Facebook i Instragram profilima.

P.S. U nadolazećim danima može se očekivati i video koji će prikazati proces od ideje do realizacije u samo 24 sata, kao i atmosferu jednog od najuzbudljivijih događaja u Degordianu.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>