• 1

Kompanija koja meri sreću radnika kupila srpsku agenciju Shopycode

Multinacionalna kompanija preuzela srpsku programersku kompaniju specijalizovanu za e-commerce

  • 1
Stethoscope Foto: Ustupljene fotografije/Stethoscope

Degordian, multinacionalna digital-first agencija, preuzela je Shopycode, srpsku programersku kompaniju specijalizovanu za e-commerce.

Shopycode je počeo s radom 2020. i u samo nekoliko godina postao je jedan od lidera u e-commerce developmentu s portfoliom klijenata iz celog sveta teprojektima koji variraju od jednostavnijih webshopova do kompleksnih višegodišnjih implementacija.

Degordian ima dugogodišnje iskustvo u izradi različitih digitalnih rešenja: aplikacija, web stranica i alata, uvezanih s UX i UI rešenjima te progresivnim dizajnom.

Kompanija poseduje i alat koji meri sreću radnika i daje sugestije kako da ih zadržite u kompaniji reagovanjem na vreme.

"Jako veliki broj kompanija ima ozbiljnih problema s privlačenjem ljudi, kao i sa zadržavanjem. Kompanije su potpuno nespremne te trpe veliku štetu", rekao je ranije za Telegraf Biznis Daniel Ackermann, CEO kompanije Degordian.

On je bio i gost u našem podcastu, a video možete pogledatati na kraju teksta.

Video: Daniel Akerman meri sreću i zadovoljstvo radnika: Ovako će izgledati Balkan u narednih 5 godina

(V.B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kapiten

    26. januar 2023 | 16:43

    Mislite meri nesreću radnika da otkriju kako da ih zadrže. Za to nije potreban softver nego poštovanje i vrednovanje ljudskog znanja, truda, umeća i čovečnost. A sve to mora prvo da imaju vlasnici kompanija kao svoj kvalitet i da im se izmeri da bi to isto postojalo i medju radnicima. To radja lojalnost.

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>