• 2

Otkazivanje i kašnjenja letova Er Srbije zbog lošeg vremena, kompanija žali zbog neprijatnosti

Zbog nepovoljnih vremenskih uslova, kao i nemogućnosti točenja goriva na beogradskom aerodromu, došlo je do višesatnih kašnjenja još nekoliko letova avio-kompanije

  • 2
LETOVI LONDON KINA

Foto: Tanjug/ER Srbija

Usled nepovoljnih vremenskih uslova na Aerodromu "Nikola Tesla" u Beogradu otkazan je današnji let "Er Srbije" JU374 od Beograda do Ciriha, a zbog isticanja radnog vremena aerodroma u Cirihu, otkazan je i povratni let JU375 od Ciriha do Beograda, saopštila je večeras ta avio-kompanija.

U saopštenju se navodi i da je zbog nepovoljnih vremenskih uslova, kao i nemogućnosti točenja goriva na beogradskom aerodromu, došlo do višesatnih kašnjenja još nekoliko redovnih i čarter letova srpske nacionalne avio-kompanije u popodnevnim i večernjim satima, prenosi Tanjug.

Navodi se i da srpska nacionalna avio-kompanija preduzima neophodne korake da preusmeri na alternativne letove sve one koji su izgubili svoje konekcije.

- "Er Srbija" žali zbog neprijatnosti i čini sve što je u njenoj moći da osigura da se saobraćaj normalizuje što je moguće pre. Istovremeno, putnicima se pruža neophodna podrška - kaže se u saopštenju.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>