• 0
 ≫ 

Hakovan TikTok nalog kompanije "Aura": "Pokušava da nam naruši ugled"

 ≫ 

- "Aura" će preduzeti sve pravne radnje na zaštiti svog integriteta i kredibiliteta - navodi ova kompanija na Instagramu

  • 0

Kompaniji "Aura" hakovan je profil na društvenoj mreži TikTok. Kako su naveli na nalogu na Instagramu, stari TikTok profil "Aure" neovlašćeno je preuzela osoba koja pokušava da naruši ugled ovog preduzeća.

"Dragi i cenjeni pratioci, obaveštavamo vas da je stari TikTok profil Aure neovlašćeno preuzet od strane osobe koja pokušava da naruši ugled Aure".

"U saradnji sa državnim organima, Aura će preduzeti sve pravne radnje na zaštiti svog integriteta i kredibiliteta", navodi ova kompanija na Instagramu.

 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AURA (@auramakeup.eu)

 

Podsetimo, i na globalnom nivou su se ovih dana dešavale slične stvari. Tako je vlasnik hotela Holiday Inn, Intercontinental Hotels Group, potvrdio da je kompanija pogođena sajber napadom.

Kompanija je izdala saopštenje u kom se navodi da istražuje "neovlašćeni pristup" nizu njenih tehnoloških sistema.

Kompanija sa sedištem u Velikoj Britaniji saopštila je da su njeni "kanali za rezervaciju i druge aplikacije" bili u prekidu od ponedeljka.

Video: Odnos bake i unuke koji topi srca: Dragocene momente dele na internetu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>