• 0
 ≫ 

Milion auto delova na jednom mestu: Tri godine rada najveće internet prodavnice za četvorotočkaše

 ≫ 

Ova godina za njihovo poslovanje ostaće upamćena po nizu strateških poteza

  • 0
prodajadelova.rs, prodaja delova, auto delovi Foto: Promo

"Pandemija koronavirusa bio je prelomni trenutak za početak onlajn kupovine u Srbiji. Trend plaćanja karticama porastao je u 2021. godini za 47 odsto. Kada kupci jednom prelome da kupuju onlajn, to za njih više nije bauk", istakao je Nikola Đurović, osnivač i direktor onlajn prodaje auto delova, na proslavi treće godine poslovanja.

Prodajadelova.rs u svojoj bazi ima oko milion delova za četvorotočkaše, a kako objašnjava Đurović, ovakvi specijalizovani portali nude potpunu transparentnost cena, veću mogućnost izbora i fleksibilne načine isporuke.

- To približava naše tržište i svetskim standardima poslovanja, ali i samom kupcu koji zaista mora biti u najvažniji - dodaje Đurović, najavljujući ulazak na regionalno tržište naredne godine.

Ova godina za njihovo poslovanje ostaće upamćena po nizu strateških poteza.

Naime, projekat Katapult odlučio je da u saradnji sa Svetskom bankom, podrži dalji razvoj internet prodaje kroz mentorski rad i bespovratna finansijska sredstva.

Malo nakon toga postignut je dogovor o strateškom partnerstvu sa Infostud Grupom i objedinjavanju poslovanja sa njihovom internet prodavnicom autohub.rs.

- Kompanije imaju istu vrednost i viziju daljeg razvoja poslovanja - zaključio je Branimir Gajić osnivač i direktor Infostud Grupe.

Događaju su prisustvovali i vodeći uvoznici i veletrgovci auto-delova, partnerske IT kompanije i marketinške agencije, predstavnici kurirskih službi, mediji i influenseri iz oblasti automobilizma.

Video: Svet i Evropa su gladni automobilskih guma, a Japanci će ih hraniti iz Srbije

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>