• 0

CA Leasing postaje Raiffeisen Leasing u sklopu integracije sa Raiffeisen bankom

Raiffeisen Leasing d.o.o. Beograd danas, 30. septembra 2022. godine, pripaja CA Leasing Srbija d.o.o. Beograd, koji će time prestati da postoji

  • 0
Raiffeisen

Foto: Raiffeisen

Ova promena je deo procesa integracije Crédit Agricole Srbija, koja počev od 02.09.2022. godine posluje pod imenom RBA banka a.d. Novi Sad, sa Raiffeisen bankom a.d. Beograd.

-Proces integracije koji je naš vlasnik, Raiffeisen banka, započeo akvizicijom Credit Agricole Srbija u aprilu ove godine, veoma je kompleksan. Ponosni smo što su se naše dve lizing kompanije prve spojile u tom procesu, kao i što smo to učinili veoma efikasno i uspešno - izjavila je ovim povodom Ana Cvetković, predsednica Izvršnog odbora Raiffeisen Leasing-a. -Naš osnovni cilj je da, građenjem jedne udružene i velike lizing kompanije, klijentima ponudimo još kvalitetniju i bogatiju ponudu, te da osiguramo visok stepen njihovog zadovoljstva pruženom uslugom - dodala je ona.

Za klijente dosadašnjeg CA Leasing-a ovaj proces ne donosi bilo kakvu promenu u vezi sa ugovorenim uslovima, a svi ugovori o lizingu ostaju na snazi bez ikakvih izmena i promena uslova.

O svim eventualnim tehničkim promenama u vezi sa procesom pripajanja klijenti će biti obavešteni u narednom periodu.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>