• 0
 ≫ 

Telegraf i Aeronautica Militare vam poklanjaju popust za Crni Petak

 ≫ 

Telegraf i Aeronautica Militare vam poklanjaju poseban popust za Crni Petak

  • 0
Aeronautica Militare Foto: Aeronautica Militare/Ustupljena fotografija

Kako bi proslavili otvaranje prve radnje potpuno posvećene Aeronautica Militare brendu, spremljeni su posebni popusti za nove i postojeće kupce. "Black Novembar" je naziv njihove akcije popusta na sve artikle kupljene do 30. novembra u novootvorenoj radnji u tržnom Centru Galerija.

Do kraja meseca će svi pojedinačni Aeronautica Militare i Wellensteyn odevni artikli biti na popustu u iznosu od 20% i 30%. Takođe, ukoliko kupite tri odevna artikla na prvom možete ostvariti popust od 20%, na drugom 20% i na trećem 50%.

Aeronautica Militare poznat je italijanski modni brend koji neguje pilotski i military look već 61 godinu. Od prošle nedelje Beograd je jedina regionalna lokacija u kojoj će se nalaziti radnja isključivo posvećena ovom brendu.

Kolekcija za jesen i zimu 2022. godine sastoji se iz "Active", "Pilot", "Urban" i "Heritage" segmenata za muškarce, žene i decu.

Kolekcija zamišlja budućnost gledajući u prošlost, tražeći inspiraciju u sadašnjosti. Velika pažnja poklonjena je kvalitetu materijala, novim tehnologijama proizvodnje koji su rezultat konstantne potrage za inovativnim, ekološkim i održivim tkaninama u specifičnim odevnim predmetima. "Active", "Pilot", "Urban" i "Heritage" kolekcije su miks stila, modernog, tradicionalnog i komfornog.

Video: Opet traže stjuardese, a ovo su uslovi za zaposlenje

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>