• 0

Prva međunarodna konferencija o savremenom upravljanju u finansijskom poslovanju uskoro u Beogradu

Od 7. do 10. decembra, 2022. godine, Univerzitet u Beogradu biće domaćin prve međunarodne konferencije o savremenom upravljanju u finansijskom poslovanju - CFMC|2022 (Contemporary Financial Management Conference | 2022)

  • 0
CFMC|2022

Foto: Promo

Kroz predstavljanje savremenih dostignuća u teoriji i praksi u oblastima finansijskih tehnologija i sajber bezbednosti, te analizom performansi budžeta Evropske unije, izazova prevencije od finansijskih prevara i fiskalnih odnosa na državnom nivou, ali i mnogih drugih tema, cilj ove konferencije je da postane vodeći forum za oblast upravljanja u finansijama u centralnoj i jugoistočnoj Evropi.

Prvi put u zajedničkoj organizaciji Fakulteta organizacionih nauka, Pravnog i Ekonomskog fakulteta, CFMC|2022 okuplja više od 40 eksperata i 160 učesnika iz 20 evropskih i svetskih zemalja, iz sektora visokog obrazovanja, biznisa, vlade i civilnog sektora, usmerenih na savremeno finansijsko poslovanje, odnosno kreiranje finansijskih politika.

Program konferencije sastoji se od uvodnih predavanja, naučnih sesija, panela, radionica i događaja usmerenih na umrežavanje učesnika. Uzimajući u obzir efekte koje je digitalizacija i epidemija COVID-19 virusom imala na savremeno finansijsko poslovanje, ključna reč CFMC|2022 biće transformacija.

Generalni pokrovitelj konferencije je kompanija PEPSICO. Sponzori konferencije su kompanije NLB Komercijalna banka, Evropska Investiciona Banka, Udruženje banaka Srbije, Coca-Cola Hellenic, Ministarstvo prosvete nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Mercator S, Gales Invest, Senzal Capital, ACB d.o.o. – društvo za osiguranje depozita, Wiener Stadtische osiguranje. Medijski partneri događaja su Bloomberg Adria i Kulturifik agencija za konstalting, produkciju i Pr. Partneri konferencije, koji su pružili podršku, su Udruženje sertifikovanih istražitelja prevara Srbije (ACFE Srbija), Hotel Majestic, Foto Sale i Belgrade Insider.

Za više informacija o svim detaljima konferencije, posetite CFMC|2022 sajt ili pratite profile na društvenim mrežama Facebook, Instagram i LinkedIn.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari