• 0

Ajger ne gubi vreme: "Kralj" Diznijevih bajki pozvao zaposlene na sastanak

Ajger je u dopisu zaposlenima rekao da će biti reči o budućnosti Diznija, kao i da će odgovarati na pitanja o tome šta je pred njima

  • 0
Robert Ajger Iger Dizni Disney

Foto: Shutterstock, Disney

Novi-stari izvršni direktor Diznija, Bob Ajger, zakazao je sastanak sa zapolsenima u ponedeljak prenosi Cnbc.

Ajger je u dopisu zaposlenima rekao da će biti reči o budućnosti Diznija, kao i da će odgovarati na pitanja o tome šta je pred njima. Sastanak se organizuje samo nedelju dana od kako se Ajger vratio na pomenutu poziciju, zamenivši Boba Čapeka.

- U ponedeljak ću se vratiti u Volt Dizni studio, na mesto koje sam uvek voleo. Nestrpljiv sam da se ponovo pridružim dragim kolegama i upoznam nove članove tima koji su postali deo naše kompanije prošle godine - istakao je Ajger u poruci.

Podsetimo, Ajger se vraća nakon skoro godinu dana od odlaska iz firme u kojoj je proveo punih 15. Novinari RT-a pitaju se da li će se novi-stari direktor pozabaviti onim što mnogi vide kao glavnu problematiku za udaljavanje korisnika od kompanije, odnosno "snažno guranje" liberalne rodne idelogije na ekranu i van njega?

Sveukupno, Diznijeve akcije pale su za 39 odsto ove godine.

Po ponovnom preuzimanju pozicije, Ajger je rekao da će kompanija reorganizovati svoju medijsku jedinicu i najavio je odlazak šefa Kareema Daniela, koji je bio Čapekova desna ruka.

Video: Kuća izgrađena u gotskom stilu iz 19. veka na aukciji, a početna cena će vas iznenaditi

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>