• 0

Evo šta dobijate u Happy Meal obroku u "ruskom Meku": Da li je ovo provokacija za Amerikance?

Rebrendirani Mekdonalds restorani u Rusiji će lansirati svoju verziju "poklončića za decu" koje krije ovaj - mnogima omiljeni obrok

  • 0
Mek donalds, hepi mil, happy meal Foto: Shutterstock

Ruski lanac brze hrane Vkusno i Tochka, nekadašnji Mekdonalds, počeće da prodaje verzije obroka Happy Mealali sa jednom bitnom razlikom.

Kako se navodi u saopštenju kompanije, a prema pisanju RBK-a, ruski Happy Meal ili Srećni obrok - umesto igračaka nudiće knjige.

Vkusno i Tochka verzija biće dostupna u nekoliko ruskih gradova, kao što su Novokuznjec, Novosibirsk, Berdsk, Barnaul, Tomsk, Kemerovo i Krasnojarsk, počev od 12. decembra. Planirano je da prodaja u ostatku zemlje počne u januaru.

Obrok će uključivati izbor mesnih komadića (nuggets), grickalica od sira, klasičnog hamburgera, salate, štapića šargarepe i kriške jabuke, kao i piće.

"Svaki paket će sadržati jendu od 14 ekskluzivnih knjiga sa raznim slagalicama i lavirintima izdavačke kuće CLEVER", navela je dalje kompanija i dodala da knjige ove vrste doprinose razvoju memorije, logike i raspona pažnje kod dece.

Video: Da li biste pojeli komad zlata? doručak košta 50 evra i hipsteri će odlepiti za njim

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>