• 0

Podrška Basti od direktora OC Jahorina: Akcija "Žene su zakon" zaslužuje pažnju svih nas

Ministar je dobio reči hvale od prvog čoveka OC Jahorina, Dejana Ljevnaića

  • 0
Rade Basta Foto: Milena Đorđević, Instagram

Ministar privrede, Rade Basta, sastao se sa direktorom Olimpijskog centra Jahorina, Dejanom Ljevnaićem, koji mu je pružio snažnu podršku u akciji "Žene su zakon".

- Kada podrška za institucionalno poboljšanje položaja žena preduzetnica i majki troje i četvoro dece dolazi od čoveka koji je više puta proglašen za privrednika godine, onda je to veliki podstrek da se još više i energičnije bavim ovim pitanjima. "Žene su zakon" je akcija koja zaslužuje pažnju svih nas - poručio je Basta na sastanku sa Ljevnaićem koji je, kako je istakao, njegov drug iz srednje škole unutrašnjih poslova "Pane Đukić" u Sremskoj Kamenici.

Ljevnaić je zahvalio ministru Basti na gostoprimstvu i velikoj želji da promeni položaj žena preduzetnica u našem društvu.

- Sa takvom energijom rezultati sigurno neće izostati - poručio je direktor Olimpijskog centra Jahorina.

Ljevnaić je, inače, završio policijsku akademiju u Beogradu, a nakon toga i specijalističke studije na Fakultetu političkih nauka. Od 1997. do 2008. godine radio je u MUP-u Republike Srbije, a od 2008. godine u Javnom preduzeću "Skijališta Srbije", najpre kao izvršni direktor, a potom i kao generalni direktor.

U avgustu 2017. godine postao je prvi čovek Olimpijskog centra Jahorina.

Video: Žene su zakon dobija sve veću podršku

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>