• 3
 ≫ 

IKEA povlači ovu stolicu sa tržišta Srbije zbog opasnosti od povrede: Ako je imate, možete dobiti novac natrag

 ≫ 

Dokaz o kupovini, odnosno račun, nije potreban

  • 3
posao, kanc Foto: shutterstock.com

IKEA apeluje na sve kupce koji poseduju ODGER kancelarijsku stolicu boje antracita, s oznakama datuma do i zaključno sa 2221 da prestanu da je koriste i da se obrate kompaniji radi punog povraćaja novca.

"Bezbednost kupaca je uvek polazna tačka za kompaniju IKEA. Stoga, povlačimo ODGER kancelarijsku stolicu boje antracita s oznakama datuma do i zaključno s 2221 (22 označava godinu, a 21 nedelju proizvodnje proizvoda) zbog postojanja rizika od toga da krak zvezdastog postolja stolica pukne i dovede korisnika u opasnost od pada i povrede", saopšteno je iz kompanije.

Iz švedskog diva apeluju na sve kupce koji poseduju ODGER kancelarijsku stolicu da smesta prestanu da je koriste i da je vrate u bilo koju robnu kuću IKEA, radi punog povraćaja novca.

Kompanija dalje ističe kako "razvija svoje proizvode koristeći rigorozni program procene rizika i testiranja, da bi se uverila da proizvodi ispunjavaju sve važeće zakone i standarde na tržištima na kojima se prodaju".

Ikea ODGER Foto: IKEA

"Uprkos tome, došli smo do saznanja da krak zvezdastog postolja ODGER kancelarijske stolice boje antracita, s oznakama datuma do i zaključno s 2221, može da pukne. Dokaz o kupovini (račun) nije potreban. Naziv i oznaka datuma proizvoda nalaze se ispod sedišta, utisnuti u materijal stolice", dodaju iz IKEA-e.

Video: Iz ove zemlje dolazi 92% lažnog meda: Evo kako da utvrdite da li je fejk

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>