Konobarica otkrila kako se dovijaju u restoranu: "Koristimo trik s računom ako želimo da što pre odete"
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Dubravka
S obzirom kolike su cene u kafićima kao da ste iznajmili krevet u hostelu tako da onda mogu da sedim uz pićence koliko hoću
Urke
Sasvim normalno PORUČIŠ I DOBIJEŠ RAČUN PRE DONETE NARUDŽBINE. VINSKA KARTA KAO I JELOVNIK JE NA STOLU CENE VIDNO OBELEŽENE I SVAKI KONOBAR AUTOMATSKI PRI PORUDŽBINI IZDAJE RAČUN! E sporno je što još mnogo vremena treba da naš narod REDA SE NAUČI. ŽAO MI JE KRITIKUJTE ALI TO VAM JE TO.
Starosedelac
Ja imam suprotnu taktiku. Čim donesu račun odmah platim i onda sedim do mile volje jer ne mogu da me oteraju. Novi koji dolaze plaćaju za sebe a ja i dalje sedim i družimo se ceo dan uz kaficu.