• 0
 ≫ 

IKEA najavljuje povlačenje nekih ogledala: Pripazite ako imate baš ovaj model

 ≫ 

Određeni predmeti moraju da idu na popravku

  • 0
ikea

Foto: Shutterstock

Švedska kompanija IKEA apeluje na sve kupce koji imaju LETTAN ogledalo da prestanu da ga koriste i da besplatno naruče zamenske fiksatore za zid.

"Bezbednost kupaca je polazna tačka za nas. Prema tome, najavljujemo povlačenje radi popravke LETTAN ogledala s oznakom datuma do i zaključno s 2105 (GGNN), zbog rizika od lomljenja fiksatora za zid. IKEA razvija svoje proizvode koristeći rigorozni program procene rizika i testiranja, kako bi se uverila da proizvodi ispunjavaju sve važeće zakone i standarde na tržištima na kojima se prodaju", navedeno je u saopštenju.

Dalje se dodaje:

"Uprkos tome, primetili smo da se neki fiksatori kojima se LETTAN ogledalo kači na zid lome. To je dovelo do toga da neka ogledala iznenada padnu. Iz tog razloga, apelujemo na sve kupce koji imaju LETTAN ogledalo da prestanu da ga koriste i da besplatno naruče zamenske fiksatore za zid".

Iz kompanije napominju da posetite sajt www.ikea.rs, ili da se obratite kompaniji na broj telefona 011/7 555 444, kako biste naručili potreban broj zamenskih fiksatora, broj artikla 139298/1.

"IKEA se izvinjava zbog svih neprijatnosti koje bi ovo povlačenje radi popravke moglo da izazove", navodi se dalje u saopštenju.

Video: Telegraf anketa: Da li biste podigli kredit za opremanje stana!

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>