• 3

Vreme čitanja: oko 1 min.

Šokirala se kada je dobila račun u restoranu: Rezanje torte joj naplatili čak 23 evra

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Nisam znala da to mogu", napisala je ona

  • 3
baron torta

Foto: Shutterstock

Devojka koja redovno koristi Tiktok doživela je, kako ističe, jedno od većih iznenađenja, kada je posle proslave rođendana u jednom restoranu dobila račun. Nije problem bio u naručenoj hrani i torti, već u dodatnoj usluzi koju su joj naplatili.

Naime, u restoranu su rezanje torte naplatili čak 23 evra, a tortu su devojci doneli prijatelji.

TikTokerka je objavila video u kojem je pokazala račun i jasno se vidi stavka “rezanje torte” i cena od 23 evra.

@vivala_blondiiie I didn’t know this was a thing?!? 😳@BrazyBecca @Michelle Greene @Vanessa Valenbaer #ReadySetLift ♬ I try not to km.. - h

“Nisam znala da to mogu”, napisala je ona, a video je prikupio gotovo milion pregleda.

Video: Titov poslednji batler nam otrkiva tajnu recepta bledske krempite

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srkimaja

    7. februar 2023 | 11:02

    Koliko vremena oduzmes konobaru do isece tortu on za to vreme moze raditi nesto drugo, jos sece tortu koju si ti donela, pa naravno da ce ti naplatiti uslugu.....

  • Mile rent-a bubreg

    7. februar 2023 | 13:32

    Ima kod nas i gorih slučajeva.Recimo u jednom poznatom restoranu u Zemunu su za klopu koja nije bila jeftina, pre desetak godina naplatili još muzički dinar po osobi 200 din za neki običan bend koji je svirao kao i u svakom drugom klubu, pa na to još servis po osobi 250 din.Kada sam pitao šta je to servis, rekli su mi da je to usluga što su me služili.Naravno više nikada nisam otišao tamo i često o tome pričam ljudima da ne idu tamo.Klopa je ništa posebno a skupa, oderu te za neke stvari koje se podrazumevaju da su u sklopu usluge i još su bili i neljubazni jer su bili jako popularan restoran-klub u Zemunu.Sada koliko mi je poznato mnogo slabije rade, još uvek deru strance, ali konkurenciji nije bilo teško da im uzmu klijentelu.

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>