Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Srkimaja
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Mile rent-a bubreg

    07. februar 2023 | 13:32

    Ima kod nas i gorih slučajeva.Recimo u jednom poznatom restoranu u Zemunu su za klopu koja nije bila jeftina, pre desetak godina naplatili još muzički dinar po osobi 200 din za neki običan bend koji je svirao kao i u svakom drugom klubu, pa na to još servis po osobi 250 din.Kada sam pitao šta je to servis, rekli su mi da je to usluga što su me služili.Naravno više nikada nisam otišao tamo i često o tome pričam ljudima da ne idu tamo.Klopa je ništa posebno a skupa, oderu te za neke stvari koje se podrazumevaju da su u sklopu usluge i još su bili i neljubazni jer su bili jako popularan restoran-klub u Zemunu.Sada koliko mi je poznato mnogo slabije rade, još uvek deru strance, ali konkurenciji nije bilo teško da im uzmu klijentelu.

  • Srkimaja

    07. februar 2023 | 11:02

    Koliko vremena oduzmes konobaru do isece tortu on za to vreme moze raditi nesto drugo, jos sece tortu koju si ti donela, pa naravno da ce ti naplatiti uslugu.....