• 4
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Soko je do sada ugostio 3 miliona putnika: Da li ste bili među njima? (ANKETA)

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Cene mesečne karte za najsavremeniji voz u regionu iznosi 100 evra

  • 4
Novi Sad Soko Foto: Telegraf/Nikola Bilić

Juče, 19. marta, obeležena je prva godišnjica puštanja u rad brze pruge koja zasad spaja Beograd i Novi Sad, a do kraja 2024. bi trebalo da nas u rekordnom vremenskom roku poveže sa Budimpeštom.

Tom prilikom je konstatovano da se za ovih 12 meseci brzim vozom vozilo čak 3 miliona putnika, a podsećamo vas da su karte za Soko poskupele od februara ove godine.

Sve do tada, prodavane su po promotivnoj ceni.

Na osnovu novih podataka, cena vozne karte za odraslu osobu za 2. razred direktnog Inter Siti voza Soko na relaciji Beograd - Novi Sad iznosi 603,00 dinara, sa uključenom rezervacijom mesta.

Cene karata na Regio vozovima koje nisu bile obuhvaćene promotivnim periodom ostaju nepromenjene.

Cena mesečne pretplatne karte na relaciji Beograd Centar - Novi Sad iznosi 6.874, ukoliko se koristi isključivo za Regio voz, dok mesečna karta za Soko - iznosi 12.000 dinara.

Da li putujete brzim vozom koji spaja Beograd i Novi Sad?

Glasajte

Ispostavilo se da je vožnja Sokoom, tačnije njegovo učestalo korišćenje, odlična prilika i za zaposlene. Kako se od Beograda do Novog Sada, i obratno, stiže za svega 33 minuta - mnogi su iskoristili tu prednost da žive u jednom, a rade u drugom gradu.

Ipak, u tom slučaju je najisplativije birati godišnju kartu, po ceni od 72.000 RSD.

Što se tiče same usluge, odnosno ponude hrane i pića u vozu, možete birati sendvič po ceni od 200 do 360 dinara, zavisno od veličine obroka, zatim kafu, vodu, gazirana pića...

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Istina

    20. mart 2023 | 15:27

    Srbija nije samo Beograd i Novi sad. Šta je sa ostalom većinom Srbije?? Za te delove države nema voz i nema železničke stanice?? Fokusirali ste se samo na dva velika grada, a iz ostalih delova Srbije sirotinja da plaća da se luksuzni živi u Bg i Ns. Kad budete obezbedili uslove po celoj Srbiji da se živi kao u Beograd i Novi Sad, onda pitanje za mišljenje naroda. Pozdrav iz Švajcarske 🇨🇭🇨🇭🇨🇭

  • Veteran

    20. mart 2023 | 14:46

    Nisam bio gost, jer srpska železnica dosta kasni, a niko ne daje obaveštenja, toliko...

  • Nn

    20. mart 2023 | 14:24

    Uvek je lakše otići svojim automobilom i biti svoj na svome, a ne zavisti od voza i termina polazaka, pritom bez automobila plaćate taksi da obidjete malo novog sada Petrovaradina itd.

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>