• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Direktor Novosadskog sajma sastao se sa predstavnicima Međunarodne finansijske korporacije

Vreme čitanja: oko 1 min.

Direktor Cvetković i generalni menadžer Naim dogovorili su potpisivanje protokola o poslovno-tehničkoj saradnji koji će bliže definisati zajedničke aktivnosti

  • 0
Slobodan Cvetković

Foto: Tanjug/Nenad Mihajlović

Slobodan Cvetković, generalni direktor Novosadskog sajma, sastao se na Novosadskom sajmu sa regionalnim menadžerom za Centralnu i Jugoistočnu Evropu Međunarodne finansijske korporacije (IFC), članice grupacije Svetske banke, Arijem Naimom i saradnicima.

Na sastanku se razgovaralo o mogućnostima saradnje dve kuće u nastupajućem periodu, prenosi NS Uživo.

Direktor Cvetković naglasio je da u godini dva značajna jubileja za Novosadski sajam – 100 godina od osnivanja i 90 godina Međunarodnog poljoprivrednog sajma, koji će se održati od 20. do 26.maja, postoji želja da se intenziviraju aktivnosti na polju međunarodne saradnje, kroz uvezivanje subjekata javnog i privatnog sektora, sa međunarodnim finansijskim institucijama. Kao potencijalna mogućnost saradnje od zajedničnog interesa razmatrana je implementacija zelene agende uz posredovanje i domaćinstvo Novosadskog sajma.

Direktor Cvetković i generalni menadžer Naim dogovorili su potpisivanje protokola o poslovno-tehničkoj saradnji koji će bliže definisati zajedničke aktivnosti. Tom prilikom, gospodin Naim je naglasio da portfolio investicija u Centralnoj i Jugoistočnoj Evropi pokriva različite sektore koji uključuju finansijska tržišta, infrastrukturu, informacione i komunikacione tehnologije, proizvodnju, usluge i obrazovanje, gde vidi dragocen prostor za saradnju sa subjektima iz Republike Srbije.

(Telegraf Biznis)

Video: Lepa Sofija je hostesa na 55. Međunarodnom salonu automobila

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>