• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ima mesta i da se sunča i da se sedne, a košta 10.000 evra: Ovo je ponuda Sajma Nautike, lova i ribolova

Vreme čitanja: oko 1 min.

Na ovogodišnjem sajmu izlagači su pripremili ponudu sa popustima

  • 1
Sajam nautike Foto: Nikola Anđić

Međunarodni Sajam nautike, lova i ribolova, 43. po redu, pod sloganom "Isplovi, zabaci, ulovi", otvoren je juče na Beogradskom sajmu, a plovila svih vrsta, opremu za lov i ribolov, sportove na vodi i ronjenje, nautičku, kamp i "autdor" opremu, predstaviće 100 direktnih i indirektnih izlagača.

Kako kažu izlagači posećenost juče nije bila na zadovoljavajućem nivou jer je Sajam tek počeo, ali se nadaju da će u narednim danima doći veći broj ljudi. Ipak, činjenica je da je Sajam nautike namenjen onima sa dubljim džepom s obzirom na to da se cene plovila kreću od 10.000 do 450.000 evra.

Uprkos paprenim cenama, već prvog dana Sajma prodata je najskuplja jahta, a kako je Telegraf već pisao, unutrašnjost ovog plovila izgleda zapanjujuće. Iako najskuplja, nije bila jedina jahta koja prodata već na startu izlaganja.

Ispred štanda Terra Nautika za naš portal su rekli da je i njihov ručni rad već kupljen za vrtoglavih 270.000 evra.

- Nama je najmanja prodaja na sajmu, ali smo svakako zastupljeniji na francuskom tržištu - rečeno nam je na ovom štandu.

Kupci su stigli sa svih strana, pa se tako u Hali 1 i 4 Beogradskog sajma mogao čuti hrvatski, crnogorski, pa i engleski jezik. Izlagači nude detaljno opažanje svake jahte, pa na jednu molbu možete ući u luksuzni brod i osetiti čari vožnje po vrelom letnjem danu.

Mnogi izlagači tvrde da su ove godine izašli sa najvećom ponudom, kao i da svojim kupcima nude čak i nove premijerne modele.

Ipak, za one kojima luksuz nije ključna stvar tu su i čamci koji se mogu kupiti po pristupačnijim akcijskim cenama od oko 10.000 evra.

Na ovogodišnjem sajmu izlagači su pripremili ponudu sa popustima i za opremu za ribolov, a na štandovima se može pronaći gotovo sve - od štapova za pecanje, mamaca i mreža do šatora.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sava Šumanović

    8. april 2023 | 08:40

    Izuzetno mi je drago da ste sa toliko pažnje posvetili nautici, ko plaćeni oglas. A da,spomenuli ste i lov i ribolov u dve rečenice i nijednom slikom! Dobar novinar! (Malo potplaćen, doduše)

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>