• 2
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Lidl prodaje plac u Subotici, otkrivamo šta to znači za grad i dalje poslovanje

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kako su potvrdili iz kompanije za Telegraf Biznis, kompanija ne odustaje od ekspanzije

  • 2
Subotica, Lidl Foto: Shutterstock

Kompanija Lidl prodaje građevinsko zemljište u Subotici površine 9.000 kvadrata, što je izazvalo određena pitanja oko potencijalnog širenja u ovom gradu.

Naime, Lidl Srbija prodaje neizgrađeno građevinsko zemljište u Subotici, označeno kao katastarska parcela broj 14774/19 KO Novi Grad, površine 9.000m2. Zemljište se nalazi u obuhvatu Plana generalne regulacije za zone Kertvaroš i Novi Grad i delove zona Mali Radanovac, Radanovac i Palić i Plana detaljne regulacije za regulaciju servisne saobraćajnice u delu prostora Novi Grad u Subotici. Pripada bloku 200 u zoni rada, tj. zoni koja je namenjena proizvodnji i privredi.

Proveravali smo o čemu se tačno radi.

Kako su potvrdili iz kompanije za Telegraf Biznis, kompanija ne odustaje od ekspanzije u Subotici.

"U ovom gradu smo do sada otvorili dve Lidl prodavnice, a potvrdili bismo da postoji interes za daljim širenjem naše mreže u ovom kraju. Zadovoljstvo nam je da svim Subotičanima i Vojvođanima pružimo brzu i jednostavnu kupovinu u njihovom okruženju", navode oni za naš portal.

Sa početkom 2023. godine, otvorili su već dve nove Lidl prodavnice u Srbiji, u Senti i Obrenovcu, napomiju, a najavili su i dalje širenje u drugoj polovini godine.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vlada

    12. april 2023 | 19:41

    Prodaju nesto sto su dobili od drzave? Ne znam da li je ljudima poznato, Lidl je sve placeve dobio od drzave na koriscenje besplatno, uslov je bio da posluju u Srbiji min 10 godina

  • Sima

    15. april 2023 | 12:34

    Nemoze da proda tudje.Ako su dobili,vlasnik zemlje je drzava.Moze da otkupi od drzave.I opet je uslov mora biti vkasnik najmanje 10 g

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>