Svaka četvrta mlada nosi njihove venčanice, a sada su na ivici bankrota

U zahtevu za banrot navode da je potražnja za elegantnim venčanicama opala, a da se manje kupuju i formalne haljine za deveruše, kao i akcesoari

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Silvija
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Silvija

    28. april 2023 | 09:19

    Mi u Srbiji nemamo nikakav problem sa bankrotom radnji koje prodaju nešto, što se zove garderoba, naročito ženska. Zašto? Zato što se veći deo njihovog poslovanja nalazi u sivoj zoni. Ne izdaju račune za haljine od 100/200/300 eur, pa i više; na sajtovima imaju samo informativne cene, u radnjama i po 500 haljina koje koštaju bar duplo više, nego što je cena u izlogu( sajtu). Pri pozivu se ne ustručavaju da vam saopšte da cena na sajtu nije tačna i kako bi na viber trebalo da im pošaljete sliku haljine, a oni vama stvarnu cenu haljine koju, opet, kupujete tako što je plaćate pouzećem( novac na ruke), bez ikakvog dokaza o kupovini. Zanimljivo je da državu ne zanima PDV od ogromnog prometa fashion industrije?! Sajtovi nisu više "buvlje pijace" na kojima se kupuje ispod cene i nije to više jeftina priča, jer haljina košta kao dvomesečna rata kredita ili je u visini prosečne penzije. S druge strane, podatke o svojim klijentima sakupljaju nemilosrdno, pecajući vas na vašu užurbanost i manjak pažnje. Politika zaštite podataka hiljada klijenata je vrlo upitna. Verujem da im još niko nije zatražio da potpišu protokole o zaštiti podataka svojih klijenata, a ta industrija je podigla hiljade sajtova poslednjih godina.