• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dan otvorenih vrata u Naučno-tehnološkom parku Novi Sad

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dan otvorenih vrata pružiće priliku studentima da direktno od kompanija-članica NTP Novi Sad saznaju za mogućnosti dobijanja stipendija

  • 0
Naučno tehnološki park Novi Sad

Foto: Milena Đorđević

Drugi po redu „Dan otvorenih vrata“, koji je prethodno pomeren sa početka maja zbog tragičnih događaja koji su se desili u našoj zemlji, biće održan u sredu 31. maja u 10h u holu Naučno-tehnološkog parka Novi Sad.

Dan otvorenih vrata pružiće priliku studentima da direktno od kompanija-članica NTP Novi Sad saznaju za mogućnosti dobijanja stipendija, obavljanja stručne prakse ili zaposlenja. Isto tako, studenti će imati jedinstvenu priliku da se neposredno kod predstavnika firmi raspitaju o samim uslovima rada u svakoj kompaniji, dok će neke od članica omogućiti zainteresovanima da obiđu njihove prostorije u Parku.

Pored kompanija posetioci će imati priliku da se na Startup corneru upoznaju sa radom startapa koji posluju u okviru NTP NS kao i sa mogućnostima za studente koje nudi kancelarija EU info point Novi Sad.

Prošle godine ovaj događaj posetilo je preko 400 studenata, a ove godine očekuje se veći broj u još većem broju zajedno sa: Schneider Electric, Novelic, Plassido, INIT technologies, 3Lateral, Syrmia, Norma Grupa LLC, Continental Automotive Serbia i ZF Serbia.

Dan otvorenih vrata je prvi u nizu događaja u okviru novog programa – 3alet, koji organizuje Naučno-tehnološki park Novi Sad a koji ima za glavni cilj da poveže studenate, nauku i privredu, da razvije talenate u oblasti tehnološkog razvoja inovacija ,kao i da stvori uslove za osnivanje i razvoj većeg broja startap preduzeća. Učesnici programa su: studenti, tehnološko-razvojne kompanije i startapоvi.

Svi zainteresovani mogu da se prijave preko ovog linka

I na sajtu Naučno-tehnološkog parka Novi Sad: ntpns.rs

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>