Vreme čitanja: oko 1 min.
Šampion "paradajz" turizma u Grčkoj: Pokvario frižider u smeštaju, gazda zatekao 10 kg mesa
Vreme čitanja: oko 1 min.
Izvesni M.V. je bukirao smeštaj na Tasosu za sedam dana
U Grčkoj je sezona uveliko u jeku, i naši turisti su među prvima pohrlili da zauzmu plaže i apartmane.
Građana Srbije i, uopšte, Balkana tradicionalno ima dosta u Grčkoj svakog leta, a istina je da smo domaćinima ove mediteranske zemlje dragi gosti.
Ipak, sve više "namećemo" svoje navike na letovanju, zbog čega pojedini vlasnici apartmana nisu najsrećniji. Aleksandar je poneo celo jagnje na letovanje u Grčku, a drugi su komentarisali kako su na more nosili i do tri kilograma pečenja, čvarke i kobasice.
Da "paradajz turizam" često uzme maha i prelazi neke optimalne granice, dokazuje i ova priča. Naime, na FB stranici Live from Greece, osvanuo je sledeći post:
Dakle, izvesni MV je odseo na Tasosu ove godine, a uložio je žalbu na frižider u apartmanu. Tačnije, rekao je da "ne radi kako treba". Međutim, kada je vlasnik stana otišao da vidi u čemu je problem - ostao je zatečen, u najmanju ruku.
Kaže da je ovaj srpski turista u frižider stavio toliko hrane da ne može više "ni igla" da stane u njega.
MV je, dodaje se u postu, smeštaj rezervisao na 7 dana.
(Telegraf Biznis)
Video: Grčka recepcionerka za Telegraf o srpskim turistima
Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.
A. P
Bio sam na Tasos 1975 godine 18 dana, imao apartman, u ono vreme po restorani a bile su skladne cene, tako da nije bilo potrebno nista spremati u apartmanu. Turista je turista bio on paradaiz turista ili krem turista.
Podelite komentar
Микс
Само 10кг меса, слабо је то...
Podelite komentar
Playboy
Pa u principu gazdama više odgovara da kupujete njihovu hranu, nego da donosite svoju, jer ćete im više ostaviti novca... u svakom slučaju, ne treba ni preterivat kao dotični gospodin. U slučaju da želite da koristite svoju hranu, jednostavno iznajmite privatan smeštaj sa kuhinjom...
Podelite komentar