Najlepša crnogorska plaža nas je razočarala: Samo mobilijar košta 30€, a toaleti krajnje neugledni

Potrebno je da date skoro 4.000 dinara samo za dve ležaljke i suncobran, a sve ostalo regularno plaćate

Komentari

  • Baka

    10. avgust 2023 | 09:36

    Nikad more nije bilo za svakoga. Ne forsirajte više antipropagandu Crnogorskog mora.Da nemate možda bolje i ljepše?Idite đe Vam drago a najbolje vam je da ne mrdate niđe.Eto vam kaljuga Save,Dunava i uopšte cijele Srbije.Ma "šta zna svunja šta je dinja".Komentar se ne odnosi na većinu realnih Srba koji vole CG.primorje i koji su uvijek rado viđeni gosti.Inače ja sam Novosađanin već 47g.Ali to je Vojvodina...

  • Nord

    6. avgust 2023 | 13:10

    Velika plaža i Ada Bojana pojam za sve plaže severno. Peščana prostrana plaža sa dosta slobodnih mesta između privatnih plaža ispred kojih ima parking pokriven zelenim mrežama da bi pravili hlad za vaš auto a pritom i toalet je ispred svake plaže,vecinom solidno uredjenih.Ležaljke od 8-12€ ,baldahine oko 30. Ne promovišem samo pišem objektivno za CG primorje. Moj veliki plus za veliku plažu puno zelenila i kristalno čista voda

    • 7. avgust 2023 | 23:52

      Milica

      @Nord

      Bravocza Norda trenutno san u Ulcinju stacionirani blizu Velike plaze sve je tako kako si rekao i jos dosta plaza u okolini koje su itekako lepe npr Valdanos,Liman ...

  • marko1

    6. avgust 2023 | 10:15

    Lucice su najljepsa plaza u CG...Na Adi Cig isto placamo i lezeljke i preskupo pice i hranu a zabokrecina od vode

  • Darko

    6. avgust 2023 | 10:01

    Petrovac je generalno od omanjeg mesta sa simpaticnom arhitekturom postao preurbanizovan grad, bez izgradjene infrastrukture. Lucice su lepa plaza, osim zelenila sa strane sve je isto kao na petrovackoj gradskoj. Ogromna mana plaze Lucice ogleda se u prljavstini morske vode jer se sva otpadna voda iz obliznjih kampova sliva u more. Cene su tu da bi ih neko platio, nije obaveza. Generalno je ceo Petrovac precenjen i sa smestajem i sa svim pratecim sadrzajima jer pripada opstini Budva a samim tim i Budvanskoj rivijeri. Uglavnom, nedaleko odatle se nalazi Canj, sa cistom vodom, jos boljom plazom i neuporedivo nizim cenama kako smestaja tako i svega ostalog. Cela Barska opstina je prikljucena na gradski vodovod i kanalizaciju i kao takva ima najcistiju vodu na ovom delu Jadrana.

    • 6. avgust 2023 | 16:45

      Morejezivot

      @Darko

      Evo ja vam pišem upravo iz Petrovca tako da dobijate utisak from d fejs of d plejs štob Đura rekao. Petrovac je prelep, tačno je da se gradi dosta i zao mi je malo zbog toga, ali je i dalje prelep i nije preskup ko sto neki pričaju jer je sve poskupelo, ja ne znam da li vi idete u prodavnicu u Srbiji, šta tek o tome reći. Plaže su divne, obe, nije gužva, a usluga je odlična jer su ljudi fini i ljubazni. U odnosu na utisak od pre 15god,sada je neuporediv lepše i čitav ambijent vas uvodi u pravi pravcati odmor za dušu i telo. Sto se mene tice sigurno ću se vratiti ovde jednog dana.

    • 7. avgust 2023 | 07:34

      Marija

      @Darko

      Hvala lepo, Petrovac je uzasan, guzva, preskup mobilijar, nigde parkinga u okolnim ulicama. Samo Grcka, I to neka manja mesta, kao sto je Furka, Lutra, Skioni I okolina.

    • 7. avgust 2023 | 12:51

      Vitez Koja

      @Darko

      Slažem se.Jedino što bih dodao, da iz godine u godinu su dizanjem cena svuda, postigli da je letovanje na moru postalo precenjeno.Da bi otišao na more mora, da bi postigao bolju cenu da planiraš i rezervišeš nekoliko meseci unapred, pa onda da imaš auto koji može da izdrži taj put po vrućini, pa onda da čekićaš na granicama par sati, pa onda pošto si platio dosta smeštaj očekuješ da sve bude besprekorno, što često nije, pa onda da ti se pogodi lepo vreme, jer mnogi uzmu kredit za more i očekuju da se iskoristi svaki dan, pa onda tuča za ležaljke, gužva na plaži, još ako je more prljavo, dranje na svakom koraku...Da je lepo na moru, jeste.Ja sam u Petrovcu bio dva puta od 1.juna i bilo je sjajno.U sezoni jednom u prolazu i to je nepodnošljivo.Tako da je bolje ko može da ide u pred sezoni, a u sezoni da po Srbiji nađe lepo mesto za odmor kojih ima jako puno.I proći će jeftinije nego da ode u sezoni, a lepše će se provesti i odmoriti.

    • 9. avgust 2023 | 08:34

      svetlana

      @Darko

      Slažem se sa Vašim komentarom. Ne morate svakodnevno boraviti na ovoj plaži ali ako želite sebi priuštiti jedan dan raja, onda je to plaža Lučice. Bila sam fascinirana čistoćom plaže. Čovek koji vodi računa o ležaljkama ide i skuplja svaki papirić, pikavac ma mrvicu koja padne na pesak. Nisam išla u toalet pa ne mogu da komentarišem. Postavljam samo pitanje da li ovaj čuvar plaže treba da iza svakoga ko uđe u toalet obavi ribanje i čišćenje ili "gospoda" treba da ima higijenske navike?????Znamo da kritikujemo, a šta je sa našim ponašanjem?