• 3

Vreme čitanja: oko 1 min.

Đorđević: Zarada iz dobiti zaposlenima Pošte čim Ministarstvo da saglasnost

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Nova organizacija i sistematizacija radnih mesta umnogome će poboljšati tržišnu poziciju naše kompanije", rekao je v.d. direktora Pošte Srbije

  • 3
Međunarodna filatelistička izložba BALKANFILA XIX Foto: Milena Đorđević

V.d. direktora Pošte Srbije, Zoran Đorđević, rekao je danas da će zarada iz dobiti za prethodnu poslovnu godinu, koja je planirana i dogovorena, biti isplaćena zaposlenima odmah po dobijanju saglasnosti Ministarstva finansija.

On je to izjavio prilikom današnje dodele priznanja „Najbolji radnik” za treći kvartal tekuće poslovne godine.

Đorđević je predočio aktivnosti koje poslovodstvo Pošte Srbije preduzima, kako bi se u skladu sa ostvarenim dobrim poslovnim rezultatom poboljšao i materijalni položaj zaposlenih. Naveo je da će novim Pravilnikom o nagrađivanju biti uređeno ocenjivanje radnog učinka za sve zaposlene i s tim u vezi - obezbeđeno adekvatno upravljanje kadrovskim potencijalom, pojedinačno vrednovanje i nagrađivanje.

- Zahvaljujući upravo vrednom i posvećenom radu naših zaposlenih, u ovoj godini, prema dosadašnjim pokazateljima, zabeležićemo najbolji poslovni rezultat u poslednje tri godine. Ostvarili smo povećanje plata, nabavili novu opremu i vozila i napredovali u svim razvojnim oblastima. U narednom periodu, očekuje nas dalji rad na poboljšanju uslova rada. Projektovano je novo povećanje plata, i to značajno, očekuje nas već početkom godine, kao i po završetku procesa reorganizacije, kada budemo imali kompletnu sliku novog sistema - kaže Đorđević.

Dodao je da svi sastanci koje redovno održava sa menadžmentom, zaposlenima i sindikatima, imaju za cilj iznalaženje najboljih rešenja u otvorenom dijalogu.

- Nova organizacija i sistematizacija radnih mesta umnogome će poboljšati tržišnu poziciju naše kompanije, omogućiti kvalitetniji i fleksibilniji odgovor na nove zahteve tržišta, nove usluge i dalju modernizaciju, ali i ono što je pođednako važno i na čemu kontinuirano radimo – unapređenje položaja zaposlenih, povećanje zarada, razvoj i zadržavanje kvalitetnog kadra i dodatno nagrađivanje za postignute rezultate - zaključio je.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nebojsa

    24. oktobar 2023 | 17:58

    Kako lik pametuje i obmanjuje.Sada je kraj 2023.godine a jos nije isplatio 2022. Drugo DANAS JE BILA OBUSTAVA RADA i Post express nije preuzimao posijlke. To je ono kada u srusenom sistemu vrednosti od vozaca postanes "akademski obrazovan" ni kriv ni duzan pa postanes ministar i odbrane i rada i socijalne zastite pa onda i direktor Posta Srbije pa se spremas za ambasadorsko mesto.

  • Poštar

    24. oktobar 2023 | 19:06

    A štrajk ne pominjete?

  • Timislav M .

    24. oktobar 2023 | 19:25

    Svaka cast na odlicnom poslovanju poste Srbije ,posebno u poslednjih tri godine.Sve zahvaljujuci visprenom direktoru Zoranu Djordjevicu..

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>