• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Srećne vesti za ljubitelje espreso martinija: Pored ukusa, sada možete da uživate i u mirisu omiljenog pića

Vreme čitanja: oko 1 min.

Espreso martini datira iz '80-ih, i sve više je omiljeno piće mnogih, što je Pernod Rikar želeo da obeleži

  • 0
Espresso Martini parfem, espreso Foto-kolaž: Shutterstock

Svima je dobro poznato da mnogi obožavaju ukus espreso martinija, a ljubitelji ovog čuvenog pića će od sada moći i da nose njegov miris na sebi.

Ovo će se ostvariti  zahvaljujući novom parfemu inspirisanom espreso martinijem, "Blend No. 83", zbog kojeg su se udružili brend votke "Absolut Pernod Ricarda" i brend likera od kafe "Kahlua".

Oni će ovo limitirano izdanje prodavati za 105 dolara u parfimerijama "Imaginari Authors".

- Proizvod je postao dostupan u utorak za pretprodaju. Ljudi će uskoro imati priliku da kupe bočicu "kristalnog martinija" dok zalihe traju - rekao je Pernod Ricard.

Prema saopštenju, kompanija i parfimerija dizajnirali su parfem da miriše na crnu čokoladu, rum šećerne trske, arapsku kafu, baršunastu penu i noćni mošus.

Kako se navodi, prodaja parfema počinje za nekoliko nedelja.

- Kao i većina ljubitelja espreso martinija, ne možemo se zasititi profilom ukusa somota koji zagreva koktel. Ovog praznika želimo da širimo Espresso Martini veselje i ima li boljeg načina da oraspoložimo ljude od mirisa koji morate imati - rekao je potpredsednik marketinga Absoluta i Kahlua Met Folei u izjavi.

Espreso martini datira iz '80-ih, i sve više je omiljeno piće mnogih, što je Pernod Rikar želeo da obeleži, prenosi "FoxBusiness".

(Telegraf Biznis)

Video: Jedini na Balkanu ručno proizvode parfeme: Njihovi mirisi nemaju nazive, već kodove

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>