• 2

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vrtoglave cene u Budvi za praznike: 200 evra za sto pod otvorenim nebom, a evo koliko je ručak za dvoje

K. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

U moru popularnih pevača, najveće interesovane izazvalo je gostovanje velike regionalne zvezde Aleksandru Prijović, koja će svoje fanove dočekati ispred starogradskog bedema

  • 2
Budva Foto: RINA.rs

U želji za dobrom provodom mnogi Srbi pohrlili su na Jadransko primorje, gde je tradicionalno organizovan bogat muzički program, a dobar provod u prestonici crnogorskog turizma je zagarantovan. Poznate estradne zvezde koje su svoje novogodišnje angažmane dogovorile u Budvi, privukle su na stotine ljubitelja dobre zabave, a primorski ugostitelji u tome su videli dobru šansu da u naredna četiri dana dobro napune svoje džepove.

- Za ručak za dvoje, u bilo kom restoranu u Budvi ne možete sesti ako nemate najmanje 120 evra. Mislim da je to previše, iako su plaže pune, ugostitelji su poprilično, da ih tako nazovem - alavi, što pokazuju iz godine u godinu - kazao je Danilo Paunović za agenciju RINA, koji je odseo u jednom od poznatih budvanskih lokala.

Budva Foto: RINA.rs

U moru popularnih pevača, najveće interesovane izazvalo je gostovanje velike regionalne zvezde Aleksandru Prijović, koja će svoje fanove dočekati ispred starogradskog bedema.

- Sva mesta u lokalima koja se nalaze uz Stari grad već su unapred rezervisana, a pored toga i papreno skupa. Rezervacija samo jednog stola po osobi je 200 evra, gde može da stane šest ljudi. O cenama pića i hrane ne treba diskutovati - dodao je Paunović.

Prema najavama organizazora, izdvojena planirana sredstva za organizaciju najluđe novogodišnje noći, i reprize dočeka u Budvi premašuju cifru od 300.000 evra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Novic

    31. decembar 2023 | 13:40

    Samo izvolite ,niti idem tamo niti ću i niti će iko normalan. I ste strance pa izvolite.

  • Nada

    3. januar 2024 | 19:10

    Pa ne dolazite ako vam se ne sviđaju cijene. Koliko kosta rucak na Kopaoniku, Zlatiboru? Oladite vise od CG

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>