• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Brzo i lako do vaučera za odmor: U ove 4 pošte ćete već od nedelje u ponoć moći da podnesete prijavu

M. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Građanima će biti na raspolaganju 100.000 vaučera u maksimalnoj vrednosti od 10.000 dinara

  • 0
Najtraženije lokacije za odmor u Srbiji Foto: A. Nalbantjan

Od ponedeljka, 15. januara, počinju prijave za subvencionisani odmor u Srbiji na šalterima javnog preduzeća "Pošta Srbije", a ako želite da proceduru obavite brzo i lako, bez čekanja - i to će biti moguće.

Građanima će biti na raspolaganju 100.000 vaučera u maksimalnoj vrednosti od 10.000 dinara koje mogu koristiti u ugostiteljskim objektima koji učestvuju u sistemu dodele vaučera.

Kako navode iz Pošte Srbije, na 4 pošte u Srbiji ( Takovska 2 u Beogradu, granični prelaz Horgoš i na administrativnim prelazima Jarinje i Brnjak) koji rade 24 sata, moguće je prijavljivanje za vaučere već od ponoći u noći između nedelje i ponedeljka, a u svim ostalim poštama prema radnim vremenima pošta koje možete da vidite na sajtu Pošte.

"Postupak je efikasniji ukoliko obrazac prijave predhodno, a to već sada da preuzmu, odštampaju i popune i sa pratećom dokumentacijom predaju. Obrazac prijave dostupan je na sajtu Pošte Srbije www.posta.rs i sajtu Ministarstva turizma i omladine www.mto.gov.rs", dodaju.

Ovde možete pogledati ko ima pravo na vaučer.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>