• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Naučno-tehnološki park Novi Sad raspisao javni poziv za virtuelno članstvo: Saznajte o čemu je tačno reč

M. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Usluga virtuelnog članstva sa upotrebom coworking prostora uključuje 26 novih opremljenih radnih mesta u prostoru NTP zgrade i još mnogo toga

  • 0
naučno tehnološki park, novi sad Foto: NTP Novi Sad

Naučno-tehnološki park Novi Sad danas je raspisao Javni poziv za virtuelno članstvo i virtuelno članstvo sa coworking prostorom namenjenim, u ovom formatu novim članicama, sa ciljem da proširi i unapredi spektar svojih usluga i aktivnosti i ojača svoju postojeću inovativnu zajednicu, kao i zbog velike zainteresovanosti za članstvo.

Poziv je upućen preduzetncima, startap kompanijama, mikro, malim i srednjim preduzećima, kao i velikim domaćim i stranim preduzećima, koja se bave razvojem novih ili unapređenjem postojećih proizvoda, procesa i usluga, u skladu sa Strategijom pametne specijalizacije Srbije.

Usluga virtuelnog članstva sa upotrebom coworking prostora uključuje 26 novih opremljenih radnih mesta u prostoru NTP zgrade, upotrebu zajedničkih prostorija, sale za sastanke, sale za prezentacije, ali i konsultanske usluge u oblasti razvoja i komercijalizacije inovacija.

naučno tehnološki park, novi sad Foto: NTP Novi Sad

Direktor Naučno-tehnološkog parka Novi Sad Nebojša Drakulić pozvao je sve zainteresovane da postanu deo ove inovativne zajednice koja je u proteklom periodu ostvarila zapažene rezultate, osvrnuvši se na neke od njih:

- NTP NS ostvario je u protekle dve godine sjajne rezultate. Gotovo smo u potpunosti popunili sve svoje prostorne kapacitete, a kroz organizaciju velikog broja stručnih događaja uspeli smo da se pozicioniramo kao stabilna inovativna zajednica u Republici Srbiji i regionu.

naučno tehnološki park, novi sad Foto: NTP Novi Sad

Kroz učešće na projektima prekogranične saradnje dobili smo najveća evropska priznanja iz ove oblasti. Želim da podsetim da je NTP NS kroz projekat „UPDATE“ sa partnerima iz Hrvatske osvojio u oktobru prošle godine dve prve nagrade u Španiji za najbolji evropski projekat za Interreg Slam u 2023. godini - dodaju.

Prijave na Javni konkurs primaju se od danas putem elektronske pošte na adresu: javnipoziv@ntpns.rs, a sve detalje i potrebne informacije zainteresovani mogu pronaći na internet stranici Naučno-tehnološkog parka Novi Sad: www.ntpns. rs.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>