Ponovo se priprema najbolji doručak na svetu i to u Užicu! Nakon kraće pauze "Šuljaga" opet radi

Ekipa Biznisa
Ekipa Biznisa  

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Милинко
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Pera

    12. februar 2024 | 02:40

    A taste atlas ("poznati gastrinomski sajt") iz Hrvatske, kakav cirkus. Nazoves sajt engleskim izrazima i odusevljavas komsije sa Balkana "svetskim titulama". Mnogo smo jadni svi

  • Милинко

    10. februar 2024 | 21:09

    Не зове се то никаквим комплетом. Реч је о "лепињи са све". Жаргон је, али тако се у Ужицу каже. Лепиња са кајмаком, са претопом, са све... "Комплет" је одело сукња и рекла, односно сукња (панталоне) и сако.

  • naivna

    10. februar 2024 | 18:47

    Tacno, veoma ukusna lepinja. Proizvodi su domaci sto je cini jos kvalitetnijom.